MegMinden
2023-01-08

Patti Davis

(mandiner.hu)

Ronald Reagan lánya beleszállt Harry hercegbe.

Patti Davis figyelmeztette a brit extrónörököst, jobb lett volna nem megírnia a botránykönyvét.

Patti Davis, Ronald Reagan lánya hosszú véleménycikket írt Harry herceg megjelenőben lévő botránykönyvéről. Mint ahogy arról a Mandiner is beszámolt, az önéletrajzi könyvből olyan részletek derültek ki, mint például, hogy Harry 16 évesen egy kocsma mögött a kertben vesztette el a szüzességét egy nála jóval idősebb nővel, aki a csődöreként gondolt a trónörökösre, akit el is fenekelt. Vagy épp, hogy Harry herceg 25 embert ölt meg Afganisztánban.

Davis kifejtette a cikkben, hogy szerinte Harry jobban tette volna, ha hallgat, ugyanis Reagan lánya is megbánta, hogy megírta az ő botrányos önéletrajzi könyvét. Felidézte, „apám Alzheimer-kórjának korai szakaszában, amikor még voltak világos pillanatai, bocsánatot kértem tőle, amiért sok évvel korábban megírtam egy önéletrajzot, amelyben kitártam zűrös családi életünk kapuit.

Ekkor már kevesebbet beszélt, de a szeme elárulta, hogy megértette.”

„Erre a pillanatra gondoltam, amikor olvastam, hogy Harry herceg új memoárjában arról ír, hogy apja, Károly király a harcoló fiai közé állt, és azt mondta: »Kérlek, fiúk, ne tegyétek szenvedéssé az utolsó éveimet«.” – tette hozzá.

„Évekkel ezelőtt valaki megkérdezte tőlem, mit mondanék a fiatalabbik énemnek, ha tehetném. Habozás nélkül válaszoltam: »Ez könnyű. Azt mondanám: 'Maradj csendben!'«. Nem örökre. De addig, amíg vissza tudok állni, és szélesebb szemüvegen keresztül nézni a dolgokat. Amíg meg nem értettem, hogy a szavaknak következményei vannak, és azok nagyon sokáig tartanak” – írta.

A cikkében zárásul azt javasolta Davis Harrynek, hogy válassza a hallgatást: „De nem kell mindent megosztani, és erre az igazságra a csend is megtaníthat. Úgy tűnik, Harry a következő diktátum alapján működött: »A hallgatás nem opció.« Én tisztelettel azt javaslom neki, hogy igenis az.”

Az eredeti írást itt találja.

Ferenc pápa megkeresztelt tizenhárom csecsemőt vízkereszt alkalmából

Petrezselyem

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek