MegMinden
2023-01-02

Marics Peti

(reflektoronline.com)

Nem egy popsiba kell beleszeretni.

Jöjjön a 2022-es év legolvasottabb cikke, amelyre közel 1 millió alkalommal kattintottak rá. Alighanem ma kis hazánkban nincs olyan ember, vagy csak alig néhány, aki ne hallotta volna már a ValMar Úristen című gigaslágerét. Nem túlzás azt állítani, hogy Peti és Milán hazánk egyik legsikeresebb csapatát alkotják.

Az Ázsia Expresszben immár az ország slágergyáros bandájaként vehettek részt, és Jordánián, Törökországon, Grúzián és Üzbegisztánon át, vállt vállnak vetve harcolhattak a többiekkel – no meg az elemekkel, a kőkemény kihívásokkal.

Nem titok, hogy a forgatások májusban zajlottak, abban az időben még kevesen tudták, hogy Petit gyengéd szálak fűzik Tóth Andihoz. Azóta kiderült, hogy miközben az énekes Ázsia mesés tájain harcolt, már izgult érte és szurkolt neki a szerelme, akivel a Sztárban Sztár egyik áprilisi adásában találtak egymásra.

 

“Elvárom, hogy egy csajnak legyen humorérzéke, és értse a vicceimet. Néha morbid a humorom, de fontos, hogy megtaláld ebben is a közös hangot, kell hozzá egy intelligenciaszint. Imádok hülyéskedni, és a vicc nagy szűrő.

Nem egy popsiba kell beleszeretni.

A hosszú távú, működőképes kapcsolathoz az a fontos, hogy olyan párt találj, akivel jó együtt” – mondta tavasszal mélyinterjúban Peti.

Az eredeti írást itt találja.

Mikos Ákos

Emlékgyűrűt kapott a Debrecenben végzett színésznő

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek