MegMinden
2022-12-24

Kos

(colore.hu)

3 csillagjegy, akiknek 2023 lehet a legjobb évük.

Új év, új lehetőségek – legalábbis minden december 31-én ezt szeretnénk hinni. Ennek ellenére, amikor eljön ismét az év vége, visszatekintve már nem mindig olyan fényes a helyzet. Vajon mely csillagjegyek szülöttei remélhetnek sikereket az újévben?

Kos

A céltudatos csillagjegy képviselői általában papírra is vetik a következő év céljait, év közben részcélokra bontják azokat, év végén pedig számadást készítenek. Az sem ritka, hogy hála naplót vezetnek, így fókuszukat a jó dolgokon és történéseken tudják tartani. Mivel a Kosok a nehézségekben is meglátják a kihívást, feladatot, ezért pozitív gondolkodásuk végül mindig eredményeket tár fel. Nem lesz ez másként 2023-ban sem, sőt olyan végcélokat érhetnek el majd, amelyek az elmúlt években halasztásra kényszerültek.

Skorpió

A heves vérmérsékletű Skorpiók a következő évben nemcsak anyagi biztonságot építhetnek ki, de nagy eséllyel rájuk talál a szerelem is. Ehhez azonban a csillagjegy szülötteinek nagyobb nyitottságra lesz szükségük, mint eddig bármikor, ugyanis a flört már nem lesz elég a nagy Ő megszerzéséhez. Azok a Skorpiók, akik új vállalkozásba kezdenek, 2023-ban nagy sikereket érhetnek el. Óvatosnak kell lenniük azonban az egészségükkel, mert forrófejűségük miatt több stressznek lesznek kitéve.

Oroszlán

Régóta áhított álmok válhatnak valóra a következő évben az Oroszlánok számára. A csillagjegy szülötteire jellemző az éleseszűség, a jó szervezőkészség, a gyors feladatmegoldás. Racionális énjük azonban sokszor elnyomja érzelmes oldalukat, de 2023-ban sok olyan csoda vár rájuk, amitől emocionálisan is fejlődnek és szárnyra kapnak. Az Oroszlán jegyűek számára kedvező változásokat hozhat az újév első 3 hónapja, de néha próbára lesz téve a türelmük.

Az eredeti írást itt találja.

Boldog karácsonyt kívánunk!

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek