MegMinden
2022-12-17

Jimmy

(index.hu)

Zámbó Jimmy utolsó interjújában tett vészjósló kijelentéseket

Az énekes telefonos interjút adott két héttel a halála előtt, amiben többek között beszámolt arról, idegbeteggé tették az elmúlt évek, és talán segítségre lenne szüksége.

Január 2-án lesz huszonkét éve, hogy Zámbó Jimmy otthonában meghalt. Rejtélyes halála körül azóta is sok a megválaszolatlan kérdés, ahogy az sem valószínű, hogy valaha is kielégítő válaszokra fogunk lelni. Az énekes a halála előtt két héttel adott utoljára interjút telefonon Vincze Attilának, és a beszélgetés alatt tett néhány olyan kijelentést, amelyek azt sejtetik, tudhatta, hogy baj lesz. 

Mint arról az újságíró beszámolt a Blikknek, anno egy szépségversenyen ismerte meg Zámbót, akivel számot cseréltek, és megbeszélték, telefonon ejtik meg az interjút. Mint mondta, pont ennek volt köszönhető az, hogy másokkal ellentétben ő nem kapott elutasítást, mivel az énekes mindenkinek azt mondta, majd jövőre beszélnek. Vincze kifejtése szerint az interjú során Zámbó olyan mondatokat ejtett el, amelyekre felkapta a fejét. 

Azt mondta, hogy az elmúlt évek idegbeteggé tették, és talán segítségre lenne szüksége. Utalt az akkor futó műsorára és arra, hogy kikészült, mert nem kapott elég nagy büdzsét rá, hogy olyan vendégeket hívjon meg a műsorába, akiket ő akart. Volt, hogy végig neki kellett énekelnie, mert nem volt vendég. Ezt méltatlannak érezte, és nagyon megviselte ez a helyzet

– fejtette ki a lapnak.

Ahogy Vincze hozzátette, Zámbó korábban is dühkitörésekkel küzdött. Gálvölgyi Jánosra egy paródia miatt, Pataky Attilára pedig azért szegezett fegyvert, mert ő akart utolsóként színpadra lépni. A színész korábbi elmondása szerint végül úgy tudta kiengesztelni őt, hogy egy CD-t adott neki, amire azt írta: a legnagyobb királynak.

Inkább ténymegállapítás volt, mint önmarcangoló vallomás, hisz végig nyugodt maradt. Emlékszem, arra is rákérdeztem, mit szól a külsejét érő kritikákhoz, mire azt válaszolta, hogy nézzek csak rá a nagyfiára, hát van-e oka aggódni annak, akinek ilyen jóképű a fia? Lehet-e az, hogy egy ilyen fiatalembernek nem jóképűek a felmenői? Nevetve mondta ezt persze

– magyarázta az újságíró, aki külföldön volt, amikor megtudta, hogy Zámbó meghalt. Bár az elkészült interjút az online felületére szánta, végül visszautasíthatatlan ajánlatot kapott. Rekordösszegért, az akkori interjúhonorárium százszorosáért tudta eladni egy napilapnak. 

Az eredeti írást itt találja.

Gibraltár

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek