MegMinden
2022-11-27

Mr Olimpia

(life.hu)

Kijutott az Olympiára Oczella Eszter!

Rengeteg munka és kitartás meghozta a gyümölcsét, Oczella Eszter büszkén számolt be a közösségi oldalán arról, hogy három hét múlva a Mr. Olympián fogja képviselni hazánkat Las Vegasban. 

Eszter évek óta tudatosan foglalkozik a testével, rengeteget edz, és több megmérettetést is megnyert már.

A befektetett munka, a rengeteg lemondás és kitartás meghozta a gyümölcsét, Eszter három hét múlva, decemberben egyedüliként képviseli Magyarországot bikini kategóriában az Olympián.

Az örömhírről közösségi oldalán is beszámolt a rajongóinak, akik nagy örömmel és büszkességgel fogadták a Eszti példaértékű teljesítményét.

"Még mindig hihetetlen. Sokszor, ha napközben eszembe jut, hogy milyen utat jártunk be, hogy tényleg sikerült, hogy 3 hét múlva a Mr Olimpia színpadán képviselem a hazánkat Las Vegasban, még mindig kicsit összerázkódom, hogy valaki csípjen meg, mert még mindig olyan, mintha csak álmodnám.

Mert igen, rengeteget álmodtam erről a pillanatról. Viszont annál többet dolgoztam érte, és most tényleg úgy érzem: az élet szép, igazságos, nehézségekkel, viszontagságokkal teli, de ha szívvel-lélekkel harcolsz valamiért, a kemény munka mindig meghozza a gyümölcsét" - írta a posztjában.

Az eredeti írást itt találja.

Weisz György újságíró

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek