MegMinden
2022-11-15

Legendák

(port.hu)

Schwarzenegger és Stallone tényleg rühellték egymást.

A 80-as években még ment a kőkemény konkurenciaharc, de ma már barátok.

A 80-as évek Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone tesztoszteronnal fűtött blockbustereiről szóltak, kevés nagyobb mozisztár volt akkoriban náluk. Laikusként azt gondolhatnánk, hogy ez az élmény összekötötte őket, de Stallone szerint éppen emiatt nem voltak mindig barátok.

Rambo és Rocky megformálója Tulsa King címmel új sorozatot készített, ennek apropóján adott interjút a Forbesnak. A színész nosztalgiázott egy sort a Schwarzeneggerrel való rivalizálásáról, és arról, hogy végül képesek voltak kibékülni, amikor a Feláldozhatókban és a Szupercellában közösen szerepeltek.

Stallone szerint azért nem kedvelték egymást, mert mindketten úttörőkként gondoltak magukra az akciófilm műfajában, és mert mindketten versengő típusok. A versengéssel persze semmi baj, amíg a vászonra korlátozódik – szerettek például üzengetni egymásnak a filmjeikben -, de folytatták azon kívül is.

Ez egyáltalán nem volt egészséges dolog, de azóta nagyon jó barátok lettünk”

- összegezte Stallone.

A két színész ma már a kisképernyőn verseng, Stallone a Yellowstone alkotójával, Taylor Sheridannel állt össze a Tulsa King kedvéért, Schwarzenegger pedig a Netflix hamarosan induló Utap című kalandsorozatának lesz főszereplője.

Az eredeti írást itt találja.

Zöld Börze

Napenergia

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek