MegMinden
2022-11-12

Tóth Andi

(szeretlekmagyarorszag.hu)

„Nem értem, mi a f.szért kell magyarázkodnom bárkinek is”

Tóth Andi káromkodva fakadt ki: „Nem értem, mi a f.szért kell magyarázkodnom bárkinek is”

Az énekesnő tisztázta, miért nem fog fellépni hétvégén Szolnokon, és miért nem lesz ott a szombati Dancing with the Starsban.

Tóth Andi az Instagram-oldalán 24 órán át elérhető sztorikban kissé indulatosan mondta el, hogy miért nem szerepel a Dancing with the Stars e heti élő adásában.

Az énekesnő nemrég jelentette be, hogy a TV2 új, Hazatalálsz című sorozatában fog szerepelni, melynek utolsó forgatási hete zajlik most. Ez azt jelenti, hogy hajnaltól estig dolgozik a stábbal, meg is mutatta Insta-sztoriban a naptárát. Ezért nem tudta bevállalni a táncolást a szombati Dancing with the Starsban, és tisztázta azt a félreértést is, hogy lemondott volna egy hétvégi szolnoki fellépést. Azt mondta, nem is szerződtek le azzal a klubbal, amelynek a plakátján az állt, hogy Andi náluk fog énekelni.

„Bár nem értem, mi a f.szért kell magyarázkodnom erről bárkinek is?! Csak már a tököm kivan... Most, hogy ezt elmondtuk, megyek a Dancing döntőjébe - k.rva sok kedvet adtok hozzá, b.szd meg, de megyek. Egy kib.szott jó produkcióval készülünk Andrei-jel. Aki várja, várja, aki nem, nem. (...) És akkor csodálkoztok b.szd meg, hogy nincs kedvem posztolgatni. Mi a f.sznak? Komolyan mondom...”

 

Az énekesnő egyszer már nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy nem tud részt venni a Dancing with The Stars szombati élő show-jában. Mint mondta, nagyon mérges lett, amikor az emberek elkezdtek ezzel kapcsolatban kombinálni.

Az eredeti írást itt találja.

Országos előrejelzés: szombat estig

Challenger

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek