MegMinden
2022-11-12

Guns N’ Roses

(hardrock.hu)

Megérkezett a felújított ’Use Your Illusion I-II’

A Guns N’ Roses üzleti gépezete tovább dübörög, mától kézbe vehetjük a feljavított hangzású ’Use Your Illusion I-II’-t, amelynek különböző változatain összesen 63 eddig kiadatlan felvétel is szerepel, ezek nagy része a streaming felületeken is elérhető. 

1991. szeptember 17-én jelent meg a Guns N’ Roses harmadik és negyedik nagylemeze ’Use Your Illusion I’ és ’Use Your Illusion II’ címmel, amelyek óriási sikert arattak, a Billboard 200-as lista első helyén nyitva.
Bő három évtizeddel később érkezett el az idő, hogy az eredeti felvételeket feljavítsák, ma ismét kezünkbe vehetjük a két legendás albumot új hangzással és extrákkal bőségesen megpakolva, a különböző változatokon összesen 63 eddig kiadatlan felvételt is találunk. Többféle összeállításban készült el újdonság, a ’Use Your Illusion I’ kapható CD2 LP és 2 CD verzióban, ahol a bónuszkorongon az 1991-1992-es turnén rögzített felvételeket hallhatunk, a ’Use Your Illusion II’ is elérhető CD2 LP és 2 CD változatban. A ’Use Your Illusion I-II’ pedig 7 CD + Blu-ray és 12 LP + Blu-ray lemezeket rejtő díszdobozokban vásárolható meg, bennük egy 100 oldalas keményfedeles fotóalbummal és rengeteg replika zenekaros relikviával.
Az eddig kiadatlan koncertfelvételek jelentős része meghallgatható a streaming szolgáltatóknál, így az alsó hivatalos YouTube-playlistre klikkelve is, ízelítőnek pedig itt van a You Could Be Mine 1991-es felvétele a Blu-ray lemezről, a stúdióanyag új hangzását pedig a November Rainnel tesztelhetjük.

 

Az eredeti írást itt találja.

Nem jött össze a szép búcsú

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek