MegMinden
2022-10-29

Járai Máté

(index.hu)

Egyszer el kell menni férget enni, hogy celeb lehess.

A Márkó és Barna Síkideg eddigi egyik legnépszerűbb vendége tért vissza ebben az adásban, Járai Mátét rengeteg hallgató kérte újrázni. Be is váltotta a hozzá fűzött reményeket, és alaposat idegeskedett a fiúkkal. De megosztotta azt is, mik a celebbé válás lépései. Segítünk. Főzőműsorba és túlélőshow-ba is menni kell. Férget enni meg aztán pláne.

Máté rengeteget dolgozik azóta, hogy a Márkó és Barna Síkideg vendége volt először. Premierek, filmezés, tévéműsorok – jelenleg éppen A Konyhafőnök VIP című műsorban keveri a levest.

MÁRKÓ AZT KÉRDEZTE, VAJON A CELEBBÉ VÁLÁS LEGUTOLSÓ LÉPCSŐFOKA-E EGY FŐZŐS MŰSORBAN SZEREPELNI.

Máté szerint a sorrend mindegy, de a főzés mellett legalább egyszer el kell menni egy műsorba férget is enni, így válik az ember igazi hírességgé. Konyhafőnökös szerepléséről azt mesélte, más szereplőkkel ellentétben ő nem ment el direkt megtanulni főzni, a műsorban valódi konyhai képességeit mutatja meg, bár időközben rengeteg tudás is ragad rá.

Ebben az adásban persze csak az idegeskedés ragadt rá, de az nagyon. A fiúk borzalmas Facebook-posztokkal húzták az agyát, például kutyakörömvágást keresőkkel, életmódváltás miatt franciaágyat eladókkal vagy mikrójukat nedves késsel kinyitókkal. Járai meg is állapította, rengeteget változott a világ, mióta utoljára a podcastban vendégeskedett. 

A Hetideges rovatban a fiúk kitárgyalták, hogyan színlelt öklendezést Bárdosi Sándor, miután kiesett a Dancing with the Stars műsorból, majd állítólag az adás után is elég ingerült volt. Járai, miközben nagyon szereti Bárdosit, úgy gondolja, nem elegáns, ha egy sportoló nem emelt fővel viseli a kritikát. Otthon, távol a kameráktól már ő is anyázott volna, de egy show-műsorban nem szabad így viselkedni. Márkó szerint Bárdosi biztosan sokszor kapott már ki versenyeken, így kellene hogy legyen rutinja a vesztésben.

Szó volt arról az amerikai influenszerről is, aki azt nyilatkozta, megszakított minden kapcsolatot a családjával, mert nekik nincs annyi követőjük, és nem olyan gazdagok, mint ő. Járai szerint ez a modern kori szociopatizmus, vagy legalábbis nagyon gyerekes hozzáállás.

MÁRKÓNAK, MONDJUK, PONT ISMERŐS A „FELFELÉ NYALNI, LEFELÉ TAPOSNI” MENTALITÁS, GIMNÁZIUMBAN Ő IS ÍGY MŰKÖDÖTT.

Járait nagyon felidegesíti, hogyan szálltak bele sokan Pankotai Lili október 23-ai beszédébe, amiért a diáklány trágárkodásokkal tűzdelte slam poetryjét, amiben a tanárok mellett állt ki. A színész szerint itt a mondandó a lényeg, ilyen komoly témáknál félre lehet tenni a keresztet egy pillanatra. Márkó szerint sem esztétikailag kell elemezni egy ilyen beszédet. Miközben megérti, hogy egy vallásos intézmény nem nézi jó szemmel a trágárságot, nem szabad elhatárolódni tőle, ha egyszer éppen a tanárokért áll ki.

Ebben a blokkban szó volt még arról, hogyan halt bele a fürdésbe a világ legkoszosabb embere, és hogy hogyan szelektálja G.w.M Kulcsár Edina fürdőruháit. Nem kell aggódni, Járai ebbe az adásba is hozott rengeteg dolgot, amitől síkideg. Volt szó az apró háztartási balesetekről, arról, milyen, amikor házibuliban hegedűs zenél, vagy hogy vajon angol kiejtéssel vagy magyarosan kell-e kiejteni azt, hogy „shaken espresso”.

 

Az eredeti írást itt találja.

A West-Eastern Divan Ensemble ad koncertet a Magyar Zene Házában

Szerelmi horoszkóp

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek