MegMinden
2022-09-20

Pikáns

(index.hu)

Piqué már tíz éve is megcsalta Shakirát.

Gerard Piqué nagytermészetű férfi. Már korábban is pletykák keringtek arról, hogy megcsalja a feleségét, a nála tíz évvel idősebb kolumbiai énekesnőt, Shakirát, de a bili csak mostanában borult ki, amikor kiderült, hogy az FC Barcelona sztárja összejött Clara Chia Martival, egy 23 éves lánnyal, az alkalmazottjával. Időközben egy igazi nagyvadról, Bar Refaeli izraeli topmodellről is kiderült, hogy vele is volt románca Piquének tíz évvel ezelőtt.

A bombát a katalán újságíró, pontosabban paparazzo, tehát lesifotós Jordi Martin robbantotta saját Twitter-profilján. Ezek szerint fény derült arra, hogy Bar Refaeli miért járt annyit Barcelonába 2012-ben...

Jordi Martinnak egy Refaelival közös ismerőse árulta el a titkot, amelyet aztán Shakirával, Piqué két gyermekének anyjával is megosztottak. Jordi Martin szerint a kolumbiai énekesnőt letaglózta a hír, bár azt is elmondta, hogy annak idején gyanakodott valamilyen nőügyre. Pedig ez még szerelmük hajnalán történt, hiszen Piqué és Shakira csak 2011-ben, a dél-afrikai világbajnokság után jött össze. Azon a világbajnokságon Shakira énekelte a vb hivatalos dalát, a Waka Wakát, Piqué pedig, ugye, világbajnok lett a spanyol válogatottal. 

Refaeli akkor, 2012-ben 27 éves volt, és éppen befejezte ötéves kapcsolatát Leonardo DiCaprióval. Jordi Martin szerint Shakira már akkor rájött az afférra egy elcsípett SMS-t látva, de nem csinált belőle botrányt. Rafaeli a Time-nak tagadta a szerelmi kapcsolatot Piquével, szerinte csak barátok voltak, ám a paparazzo azt is kiderítette, hogy Piqué tavaly június 30. és július 6. között Monacóban járt egy nővel, aki nem Shakira volt, hanem nagy valószínűséggel Refaeli. Aki amúgy már a harmadik gyermekét várja második férjétől, egy izraeli üzletembertől. 

De ez még nem minden, legalábbis Jordi Martin szerint. Piquének állítólag Suzy Cortezzel, a brazil influenszerrel és táncosnővel is volt liezonja, azzal a nővel, aki 2015-ben megnyerte szülőhazájában a Miss BumBum versenyt, amely azt hívatott eldönteni, hogy kinek van a legjobb feneke az országban. Mindez 2016-ban történt, amikor Suzy a Barca akkori elnökének, Josep Maria Bartomeunak volt a barátnője. Egy alkalommal Piqué elkérte a lány telefonszámát, így indult a kapcsolat.

Egyébként úgy hírlik, a csapat valamennyi játékosa kikezdett Suzyval, kivéve Messit és Coutinhót, ők ugyanis híresen hűségesek a feleségükhöz. Ennek tudatában különösen érdekes, hogy a brazil hölgy viszont éppen Lionel Messi arcképét tetováltatta – hová máshova, mint a szeméremdombjára. 

Az eredeti írást itt találja.

Csalással feltöltött ajándékkártyáról vásárolt magának a bútorbolti eladó

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek