MegMinden
2022-09-16

Luxus

(blikk.hu)

Hetvenötmilliós luxusautóval jár Berki Mazsi.

Berki Mazsi, Berki Krisztián özvegye új szerelme mellett úgy tűnik, elfelejtheti az anyagi gondokat. A Blikk információi szerint olyan luxuskocsival jár, mióta a jól menő vidéki üzletemberrel van együtt, amit alig néhányan engedhetnek meg maguknak. A járgányról, mellyel Mazsi ma a TV2 stúdiójába érkezett, képek is készültek. Úgy tudjuk, új barátja segítette hozzá, hogy ilyen kocsival járhasson Mazsi, a kocsi vélhetően nem az öve, mert ha igazak az anyagiakról szóló hírek, nem engedhetné meg magának.

Berki Krisztián és Mazsi élete gyakorlatilag a nyilvánosság előtt zajlott: fényűző élet, luxusnyaralás, a legdivatosabb ruhák és kiegészítők, drága éttermek és még drágább autók – így lehetne leírni Berki Krisztiánék életét. Csakhogy, Berki halálakor kiderült sok minden: Albérletben lakott, a luxusautókat bérelte, vagy csak odaállt melléjük egy-egy fotó erejéig, és a sokak által irigyelt életvitele nagy része reklámszerződések és céges megállapodások eredménye volt. Bármit vett, bárhova utazott, sokkal kevesebbet vagy egyáltalán nem is fizetett érte, ellentétben azzal, amennyibe egy átlagembernek ez került volna. Mindenki azt hitte, rengeteg pénze van, milliomos, pedig nem volt az.

Berki halála előtt került ki egy videó, miután Mazsi rendőrt hívott rá. Akkor a lakás környékén élők elmondták: sokszor volt balhé mostanában, és főleg a pénzen veszekedtek, mikor Mazsi eljött Berkihez. Berki halála után Mazsi nyilatkozatai mély gyászról árulkodtak. De arról is beszélt, hogy egyedülálló anyaként családfenntartó lett, azt mondta, mindent meg fog tenni, hogy teljes életet élhessen a kislánya.

Úgy tűnik, ez sikerült is neki: a TV2 táncos műsorában szerepel majd, és, mint írtuk, nagyon úgy néz ki, lett egy új férfi is az életében. Egy jól menő, vidéki vállalkozó, Berki Krisztián egyik volt ismerőse. Aki úgy látszik, elég gavallér is ahhoz, hogy megadja Mazsinak, amihez hozzászokott, vagyis a luxust. Úgy tudjuk, hogy ő segítette hozzá, hogy Mazsi az alábbi képeken látható, - újonnan alsó hangon 75 milliós - Mercedes AMG G63 V8 biturbó járgánnyal autózhasson. Ezzel érkezett ugyanis ma reggel a TV2 stúdiójába Mazsi, ahol a Mokkában vett részt egy beszélgetésen, éppen a Dancing with the Stars című műsor kapcsán. A Mazsi alatt ketyegő járgány, melynek az évek során a külső dizájnja nagyon keveset változott, az újak azonban belülről már az űrkorszakot idézik, igazi státusszimbólumnak számít ez a kocsi. Pontosan nem tudjuk, mennyi idős a kocsi de zsír újnak néz ki.

Az eredeti írást itt találja.

Megharapta a rendőrt

Sztárpár

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek