MegMinden
2022-09-11

Nostradamus

(cosmopolitan.hu)

Szörnyű dolgot jósolt Nostradamus Erzsébet királynő halála esetén

Nostradamus számtalan katasztrófát és történelmi eseményt látott előre. Nincs ez másképp Erzsébet királynő halálát illetően sem, amely szerinte mindent megváltoztat. 

Nostradamus jóslatai hihetetlen pontosságal teljesülnek, ám érdekes megnézni, mit mondott Erzsébet királynő haláláról. 

Nostradamus 2022-es jóslatai

Az idei évre a látnok egy globális megrázkódtatást jósolt, természeti csapásokat, egy új világháború kezdetét, és egy királynő búcsúját, amely világméretű káoszt és hatalmi harcokat indít majd el. Ha pedig ez nem lenne elég, az idei esztendőre egy meteorit lezuhanását, gazdasági összeomlást és pusztító földrengéseket is jósolt. 

Nem ez az első, hogy teljesül a jóslata, a párizsi Notre Dame tűzvészt is előre látta, valamint azt is, hogy 2020-ban a kereskedelmi űrutazás beindul, amelyet a SpaceX teljesített is. 

Nostradamus előre megmondta a 9/11-et, Adolf Hitler felemelkedését és az atombombákat is, így elképzelhető, hogy a királynő is tartott tőle, hogy számára mit jósolt erre az évre Nostradamus.

Szövegei más jövőbeli eseményekre is utaltak, mint például az ikertornyok bukása, Adolf Hitler felemelkedése és a Hirosimára és Nagaszakira ledobott atombombák .

Hihetetlen, mit jósolt a királyi családról

A háború végén megváltoznak a nagyhatalmak. Három gyönyörű gyermek születik a parton. Tönkre fogják tenni az embereket, ha nagykorúak lesznek. Megváltoztatják a királyságot, amely így szét esik, nem tud tovább fejlődni, véget ér.

Hogyan kell értelmezni Nostradamus szövegeit?

A szakemberek szerint Nostradamus Vilmos hercegre, Harry hercegre és Beatrix hercegnőre gondolt, akik a királynői unokái. 

A háború amelyet említ a Falkland-szigeteki háború, amelyet az Egyesült Királyság vívott Argentínával 1982-ben. Érdekes módon, hét nappal a konfliktus vége után Diana walesi hercegné világra hozta Vilmost, az elsőszülöttet.

Míg a part utalhat a Londont átszelő Temze folyóra, vagy az Egyesült Királyságot körülvevő Atlanti-óceánra.

Így a prófécia arra figyelmeztet, hogy Erzsébet királynő halála után a brit monarchia bukásra van ítélve, és mellesleg előrevetíti, hogy az új uralkodó, III. Károly király nem fog sok időt tölteni a trónon. 

Az eredeti írást itt találja.

Szingli

Termék vagyok, leszek, voltam - A Király Halott klippremier

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek