MegMinden
2022-09-08

Hanoi Rocks

(shockmagazin.hu)

Ismét színpadra lép az eredeti felállású Hanoi Rocks,

 

Eredeti felállásában áll össze szeptember 23-án a Hanoi Rocks. A zenekar Michael Monroe 60. születésnapja előtt tiszteleg majd.

Helsinkiben, az Ice Hall arénában ünnepli 60. születésnapját Michael Monroe. Az énekes most bejelentette: a koncert fináléjának nagy attrakciója a Hanoi Rocks eredeti felállásának színpadra lépése lesz. Monroe, Andy McCoy gitáros, Sami Yaffa basszer, Nasty Suicide gitáros és Gyp Casino dobos utoljára 1982. július 27-én zenélt együtt. A zenekar a következő években is működött, de aztán felívelő karrierjüknek Nicholas „Razzle" Dangley dobos halálos autóbalesete vetett véget 1984 decemberében, a holtrészeg Vince Neil autójában. A Hanoi Rocks ettől függetlenül óriási hatást gyakorolt a korszak hard rock színterére. Később, már a 2000-es években újjáalakultak, de 2009 óta ismét nem aktívak. Monroe és Yaffa ugyanakkor azóta is közösen játszik az énekes szólóbandájában.

„Ez az egyetlen megfelelő hely és alkalom az eredeti öt tag újonnani színpadra állására negyven év szünet után – mondja Monroe. – Nem újjáalakulásról van szó, hanem az évfordulós koncertem egy különleges részéről. Eleinte meglepetést akartunk, de miután végiggondoltuk, rájöttem: nem lenne fair a rajongókkal szemben, hiszen így mindenkinek megadjuk az esélyt, hogy ott lehessen."
Monroe új szólólemeze, az I Live Too Fast To Die Young nyár elején jelent meg, hamarosan nálunk is olvashatsz róla.

 

Az eredeti írást itt találja.

Mick Jagger

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek