MegMinden
2022-08-09

Mercs János

(csokonaiszinhaz.hu)

“Végre egy Molnár Ferenc-klasszikusba is belekóstolhattam”

Az idei színházi évadot lezáró ünnepségen került sor a nívódíjak átadására, melyet társulatunk azon tagjai vehettek át, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak az elmúlt évad során. 

Mercs Jánost a mögöttünk álló évad legaktívabb színészeként több komédiában, de kortárs drámában, sétaszínházi előadásban és tantermi produkcióban is láthattuk, kiemelkedő teljesítményt nyújtva akár ördögien gonosz, akár angyalian együgyű szerepek megformálásában.  A díj kapcsán megkérdeztük, melyik feladata volt számára a legizgalmasabb, legkedvesebb az évadban.

“Jó kis sűrű évad volt, sokféle munkával. Féltem a Balfácánt vacsorára című előadástól, mert kicsit sznob vagyok, de végül nekem nem csak hálás, hanem nagy és nehéz feladatot is hozott, így már várom, hogy újra játszhassuk. Jó volt elérni a 100. tantermi előadásunkat és a Térey irodalmi sétánk is különleges volt, azt hiszem. Pozitív visszajelzések érkeztek a kaposvári szemlén a Szívlapátról és végre egy Molnár Ferenc klasszikusba is belekóstolhattam. És ezek most csak az újdonságok voltak, szóval jó dolgom volt idén.”

Az eredeti írást itt találja.

Egyetemi tudás a Farmer Expón

Tilos kivinni tűzifát az országból

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek