MegMinden
2022-08-09

Lorax

(Facebook)

Zöld Mozi a kicsiknek és a nagyoknak

A Virágkarnevál és a Future of Debrecen bemutatja: Zöld Mozi a kicsiknek és a nagyoknak

2022. AUGUSZTUS 16., KEDD, 17:00  Apolló Mozi

Szeretettel várunk minden gyereket és felnőttet a következő Zöld Mozi eseményünkön, amit a Virágkarnevál programsorozatához kapcsolódóan rendezünk meg. 

A vakációzó gyerekeknek kedvezünk ez alkalomból, mivel egy mesével készülünk: a Lorax című kalandfilmet nézzük meg együtt. 

 Spoiler veszély:
A mese Tedről szól, és a szomszéd kislányról, akibe Ted beleszeret. Egy különös mesterséges városban élnek, ahol nyoma sincs semmi élőnek. A szomszéd kislány egyik legnagyobb álma, hogy láthasson még élő fát valaha, hiszen eddig csak könyvekben olvasott róla. Mivel Ted fülig szerelmes belé, így útnak indul, hogy szerezzen neki egyet. Úticélja Valahász, aki egy folyton morgolódó kisöreg, aki a városon kívül él a semmi közepén. Ted, miután megtalálja Valahászt, megismeri a történetét annak, hogy hova is tűntek a fák. Azonban ahhoz, hogy fát találjon, először meg kell fejtenie Lorax, a fák őrzőjének a titkát, aki azért küzd, hogy megmentse a világot. Igazi tanulságos mese, ami tökéletesen bemutatja, hogy egyénileg is mennyi mindent tehetünk a jobb jövőnkért!

A filmet egy beszélgetés követ, ahol a helyi megoldásokra helyezzük a hangsúlyt.

A beszélgetőpartnereink: Lenner-Pittlik Fanni Flóra természetpedagógus, Hamvasné Tömöri Barbara pedagógus és a Zöldágjáró blog szerkesztője, valamint Váradi Lenke általános iskolás zöld vlogger. 

 

 Gyere, és találkozzunk 2022. augusztus 16-án 17:00 órakor az Apolló Moziban, a Kertész Mihály teremben! 

 Az eseményen a részvétel ingyenes, de a helyek száma korlátozott, ezért kérünk, regisztrálj időben: https://forms.gle/is6tbHfdjN7jqtws7

 

(Regisztrációt csak egyesével tudunk fogadni, azonban egy email címmel több regisztráció is beküldhető.)

Az eredeti írást itt találja.

Kapcsolat

Fodor Antal: A fiúk jó hangulatban kezdték a munkát

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek