MegMinden
2022-07-26

Férfi, nő

(goodstuff.hu)

8 dolog, amit egy erős és független nő elvár(na) egy férfitól.

Tényleg nem sok… Ha azt mondjuk, hogy nem kerül semmibe, az meglepő?

 

Szabadság

Nem csak, hogy kell nekünk, de egyenesen szükségünk van rá. Ha azt mondom, hogy elmennék a lányokkal egy italra, vagy megnéznék egy filmet, (ami amúgy téged biztos, hogy nem is érdekel) kérlek ne légy féltékeny, nem valami titkos dolgom van, hanem szükségem van arra, hogy egyedül legyek. Ha ezt el tudod fogadni hiszti nélkül (!) akkor százszor jobb lesz a kapcsolatunk.

Rend és nyugalom

A nő nem (!) egyenlő azzal, hogy anya.  Te anyád sem vagyok. Nem fogok pakolni utánad, nem fogom elrakni és összeszedni a koszos ruháidat, és biztos, hogy nem fogok minden este főzni. Hiszek az egyenlőségben, és nem hiszek a rabszolgaságban. Kérlek tartsd rendben a dolgaidat. Tudom, hogy nagyszerű dolog a másikkal törődni, de ez csak úgy működik, ha te is törődsz velem. Például észre veszed, hogy fáradt vagyok, és nem reklamálsz gőzölgő húsleves után szerda este kilenckor. Jól tudod, hogy ha van időm és kedvem, nagyon szívesen főzök.

Tisztelet

Ezen nem nagyon van mit magyarázni.

Feltétlen szeretet

Bizonyára lesznek napok amikor egyáltalán nem vagyok vonzó. Amikor tényleg nincs mit bennem szeretni. Annyira nincs, hogy még undok és ronda is leszek ezeken a napokon. Na, ilyenkor kell, hogy a legtöbb szeretetet add nekem.

Kedvesség

Ha összekerültél velem, valószínűleg már tudod, hogy nem a születésem első napjától vagyok az az erős nő, aki ma előtted áll. Rengeteg küzdelmen, csalódáson és nehézségen kellett átmennem ahhoz, hogy ennyire megerősödjek. És bár kifelé néha keménynek tűnök, egyáltalán nem vagyok az. Hiszen a kemény(kedés) nem egyenlő azzal, ha valaki erős. Légy hozzám kedves kérlek. Szükségem van rá.

Szenvedély

Lehet, hogy egyáltalán nem találkozik a hobbink, vagy ahogy a mindennapokban élünk. Mégis egy olyan férfira van szükségem, aki képes lelkesedni, akiben van tűz, aki tudja mi az a szenvedélyesen szeretni valakit, vagy valamit.

A saját életem és barátaim

Nem szimbiózisban élünk, hanem együtt. Előtted is megvolt a saját életem, és nagyon szerettem élni azt. Kérlek ne kérd, ne várd el, hogy miattad elhanyagolom a barátaimat, mert nem fogom.

Erős és független férfi

Ha minden igaz, akkor a fenti hét pont rád is igaz. És, ha ez így van, akkor tudod, hogy rád van szükségem. Nem egy papucsra, egy bólogatóra, aki azt teszi amit mondanak, és amit elvárnak tőle. Rengeteg vitánk lesz, én mégis hiszem, hogy jó lesz nekünk együtt. Mert ketten kétszer annyira erősek leszünk, nem igaz?

Az eredeti írást itt találja.

Cserpes Laura

“Az internet egy rémisztő hely” - interjú a svéd világsztár, Zara Larssonnal

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek