MegMinden
2022-06-10

Dárdai

(goal.com)

Távozik a Herthától Dárdai Pál.

A Bild információ szerint Dárdai Pál június 30-ával, 15 esztendő után távozik a Hertha Berlin kötelékéből. A hónap végén lejár ugyanis a még a felnőtt csapathoz Dárdait kötő szerződés, az utánpótlás edzőként tíz éve kötött, határozatlan idejű szerződése felbontásába pedig belement a korábbi szövetségi kapitány.

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy amíg Fredi Bobic a berliniek sportigazgatója, addig Dárdaira semmilyen szerepet nem osztanak.

Székesfehérváron azonban szívesen osztanának, hiszen Sallói István a MOL Fehérvár FC sportigazgatója még március végén beszélt a című műsorában arról, hogy ő még nagyon szeretne egyszer újra együtt dolgozni Dárdai Pállal (A műsorban 32:40-nél hangzik el a mondat). A két szakember a magyar válogatottnál dolgoztak együtt korábban, Dárdai a tavasszal több fehérvári bajnokin, illetve például a szegedi kupameccsen is feltűnt a lelátón.

Ráadásul magyarországi sajtóhírek szerint a MOL Fehérvárnál éppen ma, vagyis pénteken tesznek bejelentést az új vezetőedző személyét illetően...

Az eredeti írást itt találja.

Digitális összefogás az oktatás megújításáért

Eddig kiadatlan dal jön majd a Queentől

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek