MegMinden
2022-06-02

Olasz Renátó 

(femina.hu)

Kiderült, a Zámbó Jimmy életéről szóló A Király című sorozatban ki játssza az énekest fiatal korában.

Arra már márciusban fény derült, hogy Nagy Ervin bújik a felnőtt Zámbó Jimmy bőrébe, most pedig az, hogy az énekest fiatalon Olasz Renátó alakítja. 

Zámbó Jimmy sorozat szereplők

- Számomra azért érdekes ez, mert ez egy olyan korszak, amelyről nincsenek archív felvételek, anyagok, ez egy olyan korszak, amit a közönség nem ismer. Mielőtt elolvastam a forgatókönyvet, az volt a prekoncepcióm, hogy az RTL-nek az a szándéka, hogy csináljon egy múltidézést, aranyoskodást Jimmy életéről. 

- Aztán ahogy olvastam, rádöbbentem, ez a sorozat nagyon nem erről fog szólni, hanem

OLYAN DOLGOKAT FOGUNK MEGTUDNI AZ ÉLETÉRŐL, AMIKET EDDIG NEM.

- Rengeteg csavar van benne, nagyon izgalmas a történet, jól megírtak és komplexek a karakterek, az egésznek van egy nagyon jó íve, drámája és tök erős a humora is - mesélte az rtl.hu-n a harmincéves színész. 

Kolosi Péter programigazgató 2021 novemberében a Big Picture online konferencián jelentette be, hogy 2022-ben, amikor az RTL Klub a 25. születésnapját ünnepli, egy olyan új, fikciós sorozattal is készülnek, ami Zámbó Jimmy életét mutatja be.

 Amikor a rendezőkkel és Nagy Ervinnel, aki az idősebb Jimmyt fogja játszani, leültünk közösen beszélni, azt találtuk ki, hogy nem egy az egyben szeretnénk levenni a mindenki által ismert Jimmy gesztusait és viselkedését, hanem megpróbáljuk őt úgy ábrázolni, ahogy mi elképzeljük. Ehhez megpróbáltunk olyan gesztusokat keresni, amik a fiatal és az idős Jimmyt valahogy összekötik, így a jellemfejlődés a néző számára is érthetőbbé válik. 

Olasz Renátót a nézők az HBO Aranyélet című sikersorozatának egyik főszereplőjeként ismerték meg, Miklósi Márk szerepével robbant be. Bevallotta, nehezen tudja szavakba önteni, mit gondol Zámbó Jimmyről és a Jimmy-jelenségről, inkább érzései vannak róla. 

- Amíg Ervin tud erre úgy készülni, hogy lát interjúkat vagy koncertfelvételeket, ahol Jimmy jelen volt, addig a fiatalkoriról nincs ilyen. Én azt próbálom elképzelni, hogy egy ilyen megosztó személyiség, akiből az első magyar celeb lett, hogyan alakult azzá, akivé vált.

Azt is elárulta, se énekelni, se zongorázni nem tud, így meg kellett tanulnia, hogyan tud úgy csinálni, mintha ő zenélne. 

Zámbó Jimmy nagy szerelme

Az énekesért bolondultak a nők, akik őt sem hagyták hidegen. Titkos és nem titkolt hódításai azonban nem tartottak sokáig, mindig visszatért élete szerelméhez, aki nem volt más, mint a második felesége, Edit asszony.

Az eredeti írást itt találja.

Táncolj velem

Európa Kiadó

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek