MegMinden
2022-05-03

Testamentum

(origo.hu)

Új tagokkal, más néven, de megint lesz Omega.

 

Az Omega menedzsere, Trunkos András a sorozatos tragédiák után is újjáépíti az együttest – és nem emlékzenekart akar létrehozni.

Benkő László, Mihály Tamás, majd az énekes, Kóbor János halála után is tovább játszaná az Omega számait egy zenekar, amelyben Debreczeni Ferenc dobos, azaz Ciki is benne van, mellette pedig a korábbi kisegítő gitáros, Szöllősy Kata is játszik.

A formációhoz csatlakozott már gitárosként a híres kőbányai zeneiskola igazgatóhelyettese, Maróthy Zoltán is – miután az eredeti gitáros, Molnár György Elefánt betegséggel küzd. Az új tagokat az Omega régi menedzsere, Trunkos András keresi, ő építi újjá a zenekart Omega Testamentum néven.

"Semmiképpen nem tribute, azaz emlékzenekart csinálok az Omegának. Összerakok úgy öt embert, vagy ha kell, többet is, akik az Omega-életműből a legnagyobb klasszisokat játsszák az Időrabló, a Csillagok útján és a Gammapolis albumokról, illetve a Meckyvel nemrég közösen elkészített Testamentum című lemezről" – idézte a Blikk Trunkost, aki arról is beszélt, hogy az énekest megtalálni lesz a legnagyobb feladat.

"Engem az nem érdekel, ha valaki eljátssza a Gyöngyhajú lányt rosszul. Szeretném átadni azt az értéket, amely az Omegában benne van. Fogalmam sincs, ki lesz az énekes. Olyan énekes kell, aki nem is akar hasonlítani Kóbor Jánosra, mert rá nem is lehet. Egy nagyon jó énekes kell, akivel újrafogalmazzuk a nótákat" – magyarázta.

Az eredeti írást itt találja.

Egy győzelem bennmaradást érhet

Eddigi legsikeresebb negyedévét zárta a DEAC-Hackers

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek