MegMinden
2022-04-18

Web

(informacios-technologia.blog.hu)

Webdesign trendek

"A front-end-vezérelt webes élmény, amely tervezési szempontból valóban eltúlzott, egy teljesen új módja az internet használatának, amely korábban nem létezett; Ez egy alkalmazásszerű élmény. Számomra ez most a lehetőség.

A világ hozzászokott az alkalmazásokhoz, ahol az interakció, az animáció és a dinamikus élmények a norma. A logikus következő lépés az, hogy ezt az energiát a webhelyekre hozzuk, és ott egyedibb élményeket hozzunk létre.

Néhányan azt képzelik, hogy visszamegyünk azokba az időkbe, amikor a webhelyek önállóak, ezoterikusak és kíváncsiak voltak. De a webhelyépítés új eszközei, mint például a kód nélküli, jelentősen megkönnyítik a dinamikus, interakció-központú kialakítások építését."

Jeremy Beyt, egy webdesign ügynökség társalapítója határozottan úgy véli, hogy az ilyen típusú kisebb, élményközpontú webhelyek jelentik a webdesign jövőjét.

2009-ben az Apple elkészített egy reklámot, amelyben az szerepelt: "Van erre egy alkalmazás" talán egy önbeteljesítő prófécia vagy jövendölés volt?

Mindenesetre 2014-ben a Snapchet jelentése szerint naponta 700 millió fotót osztottunk meg, az okostelefonok továbbra is jó árunak bizonyulnak és az alkalmazások együtt járnak velük.

A világ alkalmazás lázban él és a weboldalak megjelenésének egy új irányvonala reális keretek között lehet az alkalmazásszerű megjelenés, az alkalmazásszerű élmény, ezért a 2022-es webdesign trendek listáján szerepel ez az elem.

 

 

Az eredeti írást itt találja.

Szabyest - Szabó Szabolcs Achilles

Hideg idő

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek