MegMinden
2022-04-17

Kádár Tamás

(csakfoci.hu)

El van átkozva Újpesten!

 

Kádár Tamás számára eddig igen szerencsétlenül alakul újpesti pályafutása: a magyar válogatott védő már csak az NB III-as csapatban játszhat, de úgy tűnik, onnan is kikerülhet - legalábbis egy időre biztosan. 

Mint ismeretes, Kádár Tamás február közepén tért vissza Magyarországra, az akkor még kiesőhelyen álló Újpesthez igazolva, ahol komoly tervei voltak a magyar válogatott védőnek.

Bő egy hónappal később azonban kiderült, hogy Kádár és edzője, a szerb Milos Kruscic összetűzésbe keveredett egymással, ami odáig fajult, hogy a tréner közölte játékosával, hogy nem számol vele az első keretnél. Nyilván nem a védő “száműzetésével” függ össze, de Kádár pechje az is, hogy azóta az Újpest valósággal szárnyal az NB I-ben és már a nemzetközi kupaindulásért hajt a csapata.

Kádár így március második felétől kezdve csak az NB III-as csapatban léphetett pályára, a tartalékok között négy veretlen meccse volt a mai napig a bekknek, és ezeken a találkozón mindössze egy gólt kaptak a lilák.

A vasárnapi, Törökszentmiklós elleni bajnokin – 7-0-ra győzött az Újpest II a Keleti csoport 31. fordulójának mérkőzésén – aztán

ÚJRA LECSAPOTT A BALSORS A 32 ÉVES JÁTÉKOSRA, AKINEK MÁR A 22. PERCBEN, COMBIZOMSÉRÜLÉS MIATT LE KELLETT JÖNNIE A PÁLYÁRÓL, ÉS EGYELŐRE NEM TUDNI, MIKOR ÁLLHAT MAJD ÚJRA HARMADOSZTÁLYÚ CSAPATA RENDELKEZÉSÉRE.

Az eredeti írást itt találja.

Hősies pontszerzés

Kis Loki: Magabiztos győzelem

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek