MegMinden
2022-04-09

Szálloda

(turizmus.com)

Augusztustól fogadhat vendégeket a Mercure Debrecen.

Az Accor-csoport a Mercure Tokaj Center áprilisi megnyitása után augusztusban Debrecenben is Mercure-szállodát avathat fel.

Az Accor tovább erősíti vezető pozícióját a közép- és kelet-európai szállodaiparban. A csoport a Bajcsy Invest Kft.-vel kötött megállapodásnak köszönhetően nyit új Mercure szállodát Magyarország második legnagyobb népességű városában.

Az új építésű hotel négy emeleten 135 szobát és 20 apartmant kínál a vendégeknek, akik emellett éttermet, bárt, kávézót és fitnesz-szolgáltatásokat is igénybe vehetnek. Az üzleti céllal érkező utazókat konferencia- és meetingtermek is várják.

A Mercure Debrecen szálloda tervezője a BORD Építész Stúdió. Az elegáns szálloda a tervek szerint 2022 augusztusában nyitja meg kapuit.

A Mercure márka felső-középkategóriás szállodáinak minden egyes részlete a helyszínről és annak kulturális örökségéről mesél. Vendégeink így teljes körű élményeken keresztül ismerhetik meg a választott úti célt. Bár minden Mercure szálloda egyedi, mindegyik ugyanazzal az elkötelezettséggel nyújt magas színvonalú szolgáltatásokat – mondta Dilek Sezer, az Accor délkelet-európai fejlesztési igazgatója.

„Debrecen nemcsak szabadidős és kulturális, de üzleti úti cél is, a keleti régió fontos gazdasági központja. A projekt számunkra így kiemelt jelentőségű lehetőség regionális hálózatunk bővítésére” – tette hozzá.

„Gondos mérlegelés és több nemzetközi szállodaipari vállalat javaslatának tanulmányozása után választottuk az Európában páratlan márkakínálattal rendelkező Accort. Örülünk, hogy Debrecen legújabb üzleti szállodája egy olyan nemzetközi márkához csatlakozik, amely magas színvonalú vendégélményt nyújt az utazóknak” – mondta Szűcs Gyula, a Szinorg Universal Zrt. elnök-vezérigazgatója.

„Debrecenben hiány van a turisták és az üzleti utazók igényeit egyaránt kielégítő, magas színvonalú szállodákból. Az elegánsan kialakított Mercure Debrecen tökéletes helyen, a városközpont egyik csendes és nyugodt utcájában lesz. A Mercure Debrecen a szobák számát és minőségét tekintve egyaránt hozzájárul majd a város vendéglátó- és szállodakínálatának bővítéséhez. A mostani beruházás a jelentős szálláshelyfejlesztést előirányzó Debrecen 2030 programhoz kapcsolódik” – tette hozzá az elnök-vezérigazgató.

Az eredeti írást itt találja.

Sikeres első szezon

Két meccs itthon, egy idegenben

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek