MegMinden
2022-03-24

Adomány

(Facebook)

Segíts, hogy segíthessünk!

Segíts, hogy segíthessünk! Közös együttműködésünk a Zöldövezet Egyesülettel és az Ukrajna Lvivben működő Zero Waste Lviv Egyesülettel az Ukrajnában maradó nők megsegítésére, hogy a háború sújtotta időszakban elegendő menstruációs termék álljon rendelkezésükre.

A Zöldövezet Egyesület hívta fel figyelmünket arra, hogy nem csupán a menekülteknek van nagy szükségük menstruációs termékekre, de az otthon maradtaknak is. Jelenleg sok ukrán nő él most ebben a bizonytalanságban az otthonában. Lviv, a Nyugat-Ukrajnában lévő városban működik egy zöld szervezet, akikkel a Zöldövezet évek óta kapcsolatban van, s női lakosságának megsegítésére kértek segítséget újrahasználható menstruációs eszközök gyűjtésével. Most hatalmas segítség lenne az ukrán nőknek, ha újrahasználható menstruációs termékekkel tudnánk támogatni őket.

Ezt megteheted azzal hogy egy vagy több darabot ebből a termékből kosárba teszed, kifizeted, mi kiszámlázzuk feléd, és a termékeket pedig a Zöldövezet Egyesület részére kézbesítjük.

https://www.mamamibolt.hu/Adomany-noi-intim-betet-1db-Zoldovezet?fbclid=IwAR2v96zJl4JUVMX9CYrzdHTgQFarHpO3fzgRqLTbllp_SsYepahiEykeNWk

A kampány április 10-ig tart.

Az eredeti írást itt találja.

Több mint nyolcmilliárd forintos fejlesztés fejeződött be a Debreceni Egyetemen

Együttműködési megállapodás a fiatal kutatók támogatási rendszerének megerősítésére

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek