MegMinden
2022-03-10

Zöld mozi

(Facebook)

Szakadj ki az unalmas hétköznapokból és gyere velünk mozizni!

A Future of Debrecen bemutatja Zöld Mozi programsorozatát Debrecenben! 

Találkozzunk, ha érdekelnek a környezetvédelmi problémák és azok megoldásai! A filmklub első vetítése, amit együtt megnézünk, az Ice on Fire, amelynek az egyik kedvenc környezetvédő színészünk a producere: Leonardo DiCaprio. 

A film eredeti nyelven (angolul) kerül levetítésre magyar felirattal. Meg tudjuk fékezni a klímaváltozást - és mégis hogyan? Ilyen és hasonló kérdésekre keresi a választ a 2019-es amerikai film. A károsanyag-kibocsátás csökkentésével vajon elérhetjük céljainkat? 

Ezt a filmet neked is látnod kell! 

Találkozzunk 2022. március 22-én, a víz világnapján, 17:00-kor az Apolló moziban, a Kertész Mihály teremben!

A vetítés ingyenes, ráadásul a filmet egy pódiumbeszélgetés követi, amelyen megvizsgáljuk azt, hogy helyben milyen megoldások léteznek, és ezekért egyénileg mit tehetünk. 

Pódiumbeszélgető partnerek: Balázs Ákos, környezetvédelmi ügyekért is felelős alpolgármester, Gorján Ferenc, a Debreceni Vízmű Zrt. vezérigazgatója, Lenner Ádám, a Tiszatáj Közalapítvány menedzsere, Nagyné Pálfi Zsuzsa, környezetgazdálkodási agrármérnök.

 Ha te is velünk tartasz, ne felejts el regisztrálni az adott link segítségével, hiszen a helyek száma korlátozott!
https://forms.gle/gTd3PzCoGoAc12Sf9

 A belépéskor mutasd fel a regisztrációról kapott e-mailt. Ha teheted, a telefonodon mutasd be, így nem szükséges kinyomtatni.

Ott találkozunk! 

Debrecen városa célul tűzte ki a klímatudatosságot erősítő szemléletformálást, s az ehhez kapcsolódó programok megvalósulását a KEHOP-1.2.1-18-2019-00246 azonosítószámú projekt teszi lehetővé.

Az eredeti írást itt találja.

Gazdasági évindítás az egyetemen

Pajzák Tamás vezeti az összesített régiós ranglistát

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek