MegMinden
2022-02-28

Kispál és a Borz

(kulter.hu)

Új dalokkal tér vissza a Kispál és a Borz.

Újra aktív a legendás Kispál és a Borz, új dalokat ír, rögzít és hamarosan koncerten is eljátssza őket – jelentette be a zenekar a Partizánban, ahol egy új szerzeményt is eljátszottak.

 

Partizán Sessions Extra adásában meséltek a visszatérés miértjeiről a tagok. „Egy zenekar akkor van, ha ír új dalokat, ha van kémia a tagok között. Nem véletlenül lehetett érezni rajtunk a döcögést 2004 után.

Most újra vannak dalok, kreatív energiák, tehát újra van zenekar.”

– mondta el a visszatérésről Dióssy D. Ákos.

„Az utóbbi években egyre többet zenéltünk Kispivel, egymás után jöttek az új ötletek és az is kiderült, hogy újra inspiráljuk egymást” – tette hozzá Lovasi András. Míg Kispál András szemszögéből az hangzott el, hogy „András többször is hívott játszani, voltak a kertkoncertek a stúdiójában, volt a szólólemeze. A fordulópont egy veszprémi koncert volt, a felkészülés során vettem észre, hogy felszabadultan ötletelünk és újra úgy kapcsolódunk zeneileg, mint régen.”

Lovasi, Kispál és Dióssy mellett Bajkai Ferenc (Kiscsillag) is a formáció tagja, ő dobol a 2022-es felállásban.

Rózsaszín március 11-től minden digitális zeneáruházban elérhető lesz,

színpadra pedig augusztus 27-én, a Kispál on Orfű nevű kétnapos rendezvényen lépnek újból Lovasiék.

A zenekar 2016-ban Orfűn állt színpadra utoljára, ezt a minifesztivált is a Fishing on Orfű otthonául is szolgáló Panorama Campingbe szervezi a fishinges csapat. A kétnapos rendezvény pénteki napján akusztikus koncerteket láthat a közönség, köztük Kispál András és Lovasi András duóját, a szombat pedig a hangos koncertek napja lesz a Kispál és a Borz visszatérő koncertjével.

A rendezvény barátságosságát szem előtt tartva a szervezők a látogatói létszámot 7000 főben limitálják, akik közül háromszázan egy exkluzív csütörtöki főpróbán is részt vehetnek.

Borítókép: Fülesbagoly.blog.hu

Az eredeti írást itt találja.

Sikeres pályázati program a FOK-on

Vetélkedő

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek