MegMinden
2022-02-27

Foci

(index.hu)

Édesapjuk sikereit ostromolják David Beckham fiai.

A korábbi angol labdarúgó ikon, David Beckham neve talán mindenhol ismerősen cseng a világon, hiszen az ex-focista modellként, reklámszínészként és klubvezetőként is sikeres tudott lenni. Nem esik messze azonban az alma a fájától, fiai, Brooklyn, Romeo és Cruz is rohamgyorsasággal építik karrierjüket.

A divatikon és ex-Spice Girl Victoria Beckham fiai már majdnem mind felnőttek, legutóbb legkisebb fia, a 17 éves Cruz Beckham került a média figyelmének középpontjába, aki édesapja 22 ével ezelőtti modellfotóit alkotta most újra. Nem ő azonban az egyetlen, aki a világhírű apuka nyomdokába lépett a családból. 

Brooklyn Beckham 

David és Victoria Beckham legidősebb fia, a már 22 esztendős Brooklyn Beckham divattervező, énekes édesanyját és korábbi focista édesapját követve nem csoda, hogy maga is hamar otthonra lelt a divat világában. A jelenleg fotósként és modellként tevékenykedő legidősebb Beckham-fiú már egészen fiatalon, 16 évesen magazinborítókon pózolt, és a közösségi médiában is rendkívül hamar felkapták. Az angol Superdry márka arca lett, a céggel 1 millió fontos (435 millió forintos) szerződést kötött.

Ugyan egészen 16 esztendős koráig úgy tűnt, a modellkedés mellett a labdarúgásban is édesapja útját követi, az Arsenal akadémiáján nevelkedő fiatal szívét azonban a fotózás rabolta el igazán, így más irányt vett a karrierje. A váltás jól sült el, 2017-ben megjelent első könyve, a What I See című képes kiadvány, amelyben szavai mellett képeivel meséli el élete fontos pillanatait.

Manapság a főzés vált a szenvedélyévé, közösségi oldalán szinte nem telik el úgy hét, hogy ne tegyen ki olyan tartalmat, amikor a konyhában sürög-forog. Az ételek szeretetét is édesapjától örökölte, aki szintén otthonosan mozog az edények és fakanalak között. Ennek igazi haszonélvezője felesége, az amerikai színésznő, Nicola Peltz, akivel Los Angelesben élnek. 

Az eredeti írást itt találja.

Ukrajnában tanuló és ott élő külföldiek érkeznek Záhonyba

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek