MegMinden
2022-02-02

Csalás

(cosmopolitan.hu)

Ez a fő oka annak, hogy egy nő megcsalja a pasiját.

Ashley Madison felméréséből, amit az ausztrál Whimn nevű magazinnak készített, kiderült, hogy a nők miért csalják meg a partnerüket. A kutatás alapja az az állítás volt, hogy a szex és szerelem egy idő után már nem függ össze. A tanulmánynak a Good Wife Study, azaz A jó feleség nevet adta (természetesen érezhető az irónia). Mint kiderült, a fő ok, amiért a nők hűtlenek lesznek a partnerükhöz az az, hogy nem találják kielégítőnek a monogámiát. Persze az érzelmi stabilitást a pasijuktól kapják meg, de a szexuális vágy néhány esetben fokozatosan kikopik.

A kérdőívet kitöltő 2 ezer nő 43%-a bevallotta, hogy csupán a közös gyerek miatt van még a párjával. Egy másik kérdés pedig a szexre tért ki, mely szerint a megkérdezett nők 47%-a csak nagyon ritkán, vagy soha nem él át intim pillanatokat partnerével és 40% soha, vagy csak nagyon-nagyon ritkán jut el az orgazmusig.

válást pedig a nőknek körülbelül a harmada fontolgatta már, de soha nem gondolta igazán komolyan. Így sokan arra jutottak, hogy ha mással szexelnek, akkor az segíti a házasságukat, egészen pontosan 22% gondolta így. Azok a nők, akik pedig más karjaiban keresik az örömöt 68%-ban bűntudat nélkül teszik mindezt… Illetve még az is érdekes, hogy a 74% szerelmes a férjébe, de már szexuálisan nem vonzódik hozzá.

 

Az eredeti írást itt találja.

Csokonai Színház - Debrecen

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek