MegMinden
2021-12-27

Omega

(magyarnemzet.hu)

Kóbor Jánosról neveznének el egy sétányt a Balatonon.

Kegyhellyel tisztelegnének Balatonaligán Kóbor János előtt. Az Omega menedzsere megígérte, hogy végigjárja az ehhez szükséges bürokratikus utat.

Az Omega jövőre ünnepelte volna hatvanadik születésnapját. Az alapító-zeneszerző Benkő László és a basszusgitáros Mihály Tamás tavaly novemberi halálát követően, idén, december 8-án az együttest alapító frontember, Kóbor János is meghalt.

 

az Omega-rajongók szorgalmazzák, hogy mihamarabb legyen egy méltó hely, ahová elzarándokolhatnak és megemlékezhetnek a zenészekről. 

Trunkos András, az együttes menedzsere azt mondta a bulvárlapnak, hogy nagy tervei vannak, megcsinálja a kegyhelyet, amely nemcsak Mecykről szól majd, hanem az egész Omegáról. 

Először Kóbor Jánosról neveztetne el egy sétányt Balatonaligán, ahol az énekes a nyarakat vitorlázással töltötte. Ennek a közepén állítanának fel egy oszlopot, rajta egy Omega-jellel. 

A menedzser annak is örülne, hogyha fát is tudnának ültetni Kóbor János emlékére. A nemrég elhunyt énekes hamvainak felét a Balatonba fogják szórni, ám még nem lehet tudni, hogy mikor. 

Az eredeti írást itt találja.

Apolló mozi

Produkció

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek