MegMinden
2021-12-25

Wunderlich József

(nlc.hu)

Botránya után visszavette a Vígszínház Wunderlich Józsefet, ami állítólag maga Rudolf Péternek köszönhető.

Nagy vihart kavart, hogy Wunderlich József a Facebookon kritizálta a Vígszínház vezetését és Rudolf Pétert, ezért a teátrum belső vizsgálatot indított, a színészt pedig két hétre felfüggesztették, szerepeit mások vették át. A Blikk belső forrásokra hivatkozva most az írja: Rudolf Péter jóindulatán múlott a döntés.

“A színművész bocsánatot kért kollégáitól, az egész társulattól és a színháztól, amit a vezetőség elfogad. A munkáltatói döntés értelmében Wunderlich József december 27-én tér vissza a színpadra, a Lóvátett lovagok című előadásban. Bízunk benne, hogy a Vígszínház és közössége megtartó erő tud lenni ebben a helyzetben is” – olvasható a Vígszínház közleményében.

Mindenkinek megvan a véleménye arról, hogy megúszta a kirúgást, mégsincs háborgás, feszültségkeltés. Mindenki a munkájára koncentrál, fontos volt az utóbbi időszak a Sirály bemutatója miatt, Rudolf Pétert pedig továbbra is hatalmas szeretet és tisztelet övezi, hacsak nem nagyobb, mint eddig. Wunderlich József helyében viszont nem sokan lennének“– árulta el a Blikknek egy színházi ember.

Az azóta törölt posztban Wunderlich azt írta, hogy nem tesztelték a dolgozókat hetente, nem játszhattak maszkban, még hőmérés sem volt. Erre reagált a Telexnek Rudolf Péter, a Vígszínház igazgatója, aki megdöbbent színésze szavain. Szerinte a Vígszínházban a járvány időszaka alatt a hivatalos járványügyi protokoll elvárásainak és útmutatásainak megfelelően jártak el.

 

Az eredeti írást itt találja.

Budapest, Hajdúszoboszló, Eger, Pécs és Hévíz vonzza a legtöbb turistát

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek