MegMinden
2021-12-18

Basszusgitár

(rockbook.hu)

Mérföldkőhöz érkezett a Hooligans: Késmárki Zsolt távozik a zenekarból.

A basszusgitáros csaknem tizenöt évnyi közös munka után hozta meg a döntést, amit a banda többi tagja bár nehéz szívvel, de megértéssel fogadott. Utolsó közös klipjüket az Elindul a lejtő című dalhoz forgatták – ezzel búcsúznak a zenészek egymástól.

Késmárki Zsolt 2007-ben Móritz Norbertet váltva csatlakozott a Hooliganshez, a következő évben kiadott Privát menyország című lemez volt az első, amelyen szerepelt. A zenekar sosem volt átjáróház, az elődje után, aki tizenegy évig volt a Hooligans tagja, Késmárkival is hosszú távra tervezett a csapat. A basszusgitáros hamar beilleszkedett a bandába, Ördög Tibor Csipa, Kiss Endi, Tóth Tibor, valamint a menedzser Maszler László (Maszi) családtagként tekintett a zenészre, akivel az elmúlt, csaknem 15 évben hét stúdiólemezt, két best of albumot és egy koncertlemezt készítettek. Az országos turnék mellett számtalan kiemelt eseményt is levezényelt a csapat, telt ház előtt játszottak a Syma Csarnokban, a Kongresszusi Központban és megtöltötték nem egyszer a Papp László Budapest Sportarénát is.

A basszusgitáros kilépéséről a zenekar a hivatalos felületein tájékoztatta a közönséget: videóban mondták el a részleteket.

 

„Tisztán emlékszem még arra a pillanatra, amikor 2007 januárjában Maszi felhívott, hogy eljött az én időm, és végre tag lehetek a Hooligansnél. Óriási megtiszteltetés volt, azóta is az. De múlt hét csütörtökön arra kértem a fiúkat, értsenek meg, és barátságban próbáljunk meg elválni egymástól. Ez nem egy légből kapott dolog, több mint egy éven keresztül boncolgattam magamban. Talán minden ember élete eljut egy olyan pontra, ahol válaszút elé áll, és azt mondja, hogy az eddigiek nagyon szépek és jók voltak, de szeretne egy új irányba haladni. Sajnos úgy tűnik, nekem ez eljött, és nem igazán tudtam már tovább magamban tartani” – magyarázta Késmárki Zsolt, hozzátéve: „Óriási büszkeség számomra, hogy itt lehettem. Rengeteg élmény az a sok koncert, és az arénák – minden gyerek erről álmodik, aki gitárt ragad. Ez kitörölhetetlen, tényleg kizárólag csak hálával tartozom, nem csak nekik, hanem Maszinak, az egész stábnak, és mindenkinek, aki megfordult benne, vagy éppen ott van.”

Az eredeti írást itt találja.

Zavartalanul folyik az uniós forrású hitelek kifizetése

„Sikk a DEAC-ban játszani!” – évet értékelt a labdarúgó-szakosztály

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek