MegMinden
2021-12-09

Hadházi László

(dumaszinház.hu)

Hatalmas tömegek előtt búcsúztatja az évet Hadházi László

Óriási tömegek előtt lép fel az év utolsó napjaiban Hadházi László.

December 28-án a debreceni Főnix Arénában (a műsorvezető Fülöp Viktor lesz), 30-án pedig a győri Audi Arénában (mv.: Lakatos László) lesz hallható a Légy férfi című önálló estje, ami – a főszereplő szerint – egyetlen mondatba sűrítve arról szól, hogyan kell pasinak lenni a 21. században.

A humoristát kérdeztük a várakozásokról:

Évekkel ezelőtt felléptem a két ünnep között a Főnix Arénában, és kiderült, milyen óriási az igény a felhőtlen nevetésre az év ezen időszakában, úgyhogy egyértelmű volt, hogy még visszatérek. Győrben pedig volt úgy indult, hogy egy kisebb helyen három napig 2-2 előadásom volt, de aztán felmerült, hogy a nagy befogadóképességű Audi Arénában is meg lehetne szervezni a fellépést, így a következőt már ott rendeztük – őrült nagy hangulat volt, még zenekart is vittem.

Hadházi azt is elmesélte, hogyan szeretné búcsúztatni az évet:

Remélhetőleg év végére sikerül lezárni ezt a rohadt pandémiás helyzetet, és ilyen impozáns helyeken fellépve befejezni egy ilyen ciklust, mint amilyen az előző két év volt, és most már tényleg jókedvvel ugorhatunk neki 2022-nek.

A két esten több ezer ember látja-hallja majd Hadházit – és akkor még nem említettük a szilveszteri előadást, hiszen december 31-én a Budapest Kongresszusi Központban lép fel, méghozzá egy ütős All stars-esten, Kovács András Péter és Kőhalmi Zoltán társaságában.

 

Az eredeti írást itt találja.

Trunkos András

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek