MegMinden
2021-12-02

Barázda

(retikul.hu)

Az ajakápolás sokszor kimarad a napi rutinból, pedig az itt található bőr is könnyedén kiszárad.

Az arcápolás fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni, a legtöbb nő nagy figyelmet szentel az egészséges bőrképnek. Ám afelett sokan átsiklanak, hogy bizony az ajkakon is nyomot hagy a bőröregedés. Nem csak a kiszáradt és kicserepesedett felszín okozhat mély barázdákat, előbb-utóbb ezen a területen is megjelennek a petyhüdt vonalkák. A ráncok ellen szintén hatékony a jól felépített ajakápolás!

Az ajakápolás sokszor kimarad a napi rutinból, pedig az itt található bőr is könnyedén kiszárad. A nap folyamán rengeteget használjuk a szánkat, mivel eszünk, iszunk, beszélünk. Bizonyos ételek pedig még vizet is vonhatnak el, ilyen lehet például a túlságosan sós pop-corn. Az efféle táplálékok pedig egyáltalán nem használnak az érzékeny bőrnek.

Ám ennek ellenére a legtöbben nem ápolják megfelelően az ajkakat, ami kiszáradhat, elveszítheti nedvességtartalmát, könnyen cserepessé válhat, amit az idő előtti apró ráncok jeleznek. Bár ez egy teljesen természetes dolog, megfelelő gondoskodással késleltethető a barázdák felbukkanása.

Az eredeti írást itt találja.

Sokat érne a három pont Zalaegerszegen

70%-ra nőtt az átoltottság az oltható korú lakosság körében

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek