MegMinden
2021-12-01

Mutu

(csakfoci.hu)

A játékosként többek között a Chelsea-ben is megfordult szakember nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy átveszi a Kisvárdát.

Az elmúlt hetekben honlapunk is megírta, hogy a Kisvárda sportigazgatója, Révész Attila elárulta, többek között a korábbi kiváló labdarúgó, Adrian Mutu is szerepel az edzőjelölek listáján, a hírt pedig a román szakember is megerősítette.

A legutóbb a román élvonalbeli Craiovánál dolgozó tréner a legfrissebb nyilatkozatában sem zárta ki annak a lehetőségét, hogy átvegye a magyar bajnokságban második helyen álló együttest. Mint ismert, Mutu az év elején az U21-es román válogatottat is irányította, irányításával pedig a román korosztályos csapat 2-1-re legyőzte a magyarokat a budapesti Eb-meccsen, a szakemberre pedig nagy hatással voltak a Magyarországon látott körülmények és ez késztette arra, hogy fontolóra vegye a kisvárdai lehetőséget.

– Voltam Magyarországon az U21-es Európa-bajnokságon, és nagyon tetszett, amit ott láttam, jól szervezett volt az egész, a pályák pedig kifogástalanok voltak. A Kisvárda legutóbb 5-0-ra nyert, egy jó csapatról van szó, és elgondolkodtató a lehetőség, de inkább még várok, hátra van még ott 3 forduló idén, meglátom, mi történik, és utána döntök. Szeretnék újra munkát vállalni, mert már hiányzik a foci – idézi Mutu nyilatkozatát a prosport.ro.

A román portál hozzáteszi, az időhúzásban valószínűleg szerepet játszik az is, hogy Mutu meg akarja várni, kire esik a Román Labdarúgó Szövetség választása, miután szintén szerepel a jelenlegi szövetségi kapitány, Mirel Radoi lehetséges utódainak listáján.

Az eredeti írást itt találja.

Szigorúbb állatvédelmi szabályok jönnek!

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek