MegMinden
2021-11-18

Jön Justin is

(port.hu)

Újabb nagy nevek lépnek fel Magyarországon.

2022 nyara már most elképesztően sűrűnek ígérkezik a koncertfelhozatal tekintetében, a július 11. és 16. közt zajló, sorban tizennyolcadik Veszprémfest pedig ismét izgalmas programokkal kecsegteti a zenekedvelő- és értő közönséget. A mindig nívós művészeket felvonultató, hatnapos fesztivál fellépői közt találjuk ugyanis a minden idők legsikeresebb női jazz előadójának számító, háromszoros Grammy-díjas kanadai Diana Krallt, a brit jazz-pop tehetség Jamie Cullumot, a portugál fadoénekes Ana Mourát, a Nicolas Reyes vezette flamenco/salsa legenda Gipsy Kingst, illetve a sanzonok, valamint a soul és a jazz világát ötvöző francia énekesnőt, Zazt is.


Az eseménysorozatot a 2004-es év egyik legnagyobb világslágerét, a You’re Beautiful című dalt is előadó angol James Blunt koncertje zárja majd, amit a várható kiemelt érdeklődés miatt a nagyobb befogadóképességű Veszprém Arénában rendeznek meg, a többi fellépő a Historia Kertben lép majd színpadra, a szervezők elmondása alapján.

július 27-én kezdődő és 30-áig tartó, jövőre 25 éves székesfehérvári FEZEN is közhírré tette első előadóit. A magyar pop/rock/alter/metal színtér legnagyobb nevei mellett természetesen nemzetközi bandák is erősítik majd a jubileumi fesztivál felhozatalát, színpadra lép ugyanis a New York hardcore legenda, a Cro-Mags, a dallamos hardcore-ban utazó, új énekessel érkező kaliforniai Ignite, a holland szimfonikus metal csapat, az Epica, a Bay Area-i thrash metal horda, a Death Angel és black metal alapjait lefektető, King Diamond vezette dán Mercyful Fate is. A szervezők ráadásul egy újabb adag külföldi fellépő kilétét még idén decemberben fedik fel ígéretük szerint.

2023. március 11-én, szombaton a Papp László Budapest Sportaréna színpadán láthatjuk majd az utóbbi 10 év egyik legnagyobb tinibálványát, a kanadai Justin Biebert.

Az eredeti írást itt találja.

Korlátozás

Lila fényben a koraszülöttekért

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek