MegMinden
2021-11-12

Suvenir

(origo.hu)

Döglött cápát, emberi fület is kaptak már rajongóiktól a sztárok

Előfordul, hogy a rajongók ajándékkal kedveskednek az általuk imádott sztárnak, ennek azonban a bálványuk nem mindig örül – főleg, ha nem szimplán virágot vagy bonbont, hanem például egy döglött cápát, netán egy emberi fület kap. Mindkettőre volt már példa, de más bizarr, hátborzongató vagy csak szimplán különös ajándékok is érkeztek már sztárokhoz.

Döglött cápa

A Jonas Brothers tagjai számos különös rajongói megnyilvánulással találkoztak, igazi őrület volt körülöttük egy időben – a legbizarrabb ajándék azonban, amit kaptak, egy preparált cápatetem volt. Persze nem egy óriási példányra, hanem egy bébicápára kell gondolni, de a srácok akkor is furcsállták a dolgot. „Még csak nem is írtak mellé semmit. Mintha csak azt mondták volna, hogy tessék, itt egy döglött cápa" – mesélte akkor Nick Jonas.

Emberi fül

A különc Jared Leto egyszer egy emberi fület kapott ajándékba, mintha Van Gogh küldte volna, mellette csak ennyi állt egy üzenetben: Hallasz? Ami talán még furább, hogy a sztár megtartotta a fület: kiszárította, lyukat fúrt rá, így medálként hordhatta a nyakláncán. Sokan nem hitték el, hogy egy igazi, emberi testrészről volt szó, a kétkedők szerint inkább egy ehhez hasonló ajándéktárgy lehetett.

Az eredeti írást itt találja.

Gyermektüdőgyógyászok kongresszusa

Binx a nyúl

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek