MegMinden
2021-11-07

Konteo

(langolo.hu)

Mick Jagger tulajdonképpen Michael Jackson!

Eddig is voltak agymenései a QAnon csoportnak (Britney megmentésepunkok célkeresztben), legutóbb az, hogy november másodikán feléled John Fitzgerald Kennedy. Ez érthető okokból elmaradt, de már meg is van az újabb teória, hogy azért nem történt ez meg, mert Keith Richards tulajdonképpen JFK fia álruhában. És mellékesen azt is elmesélték, hogy Mick Jagger tulajdonképpen Michael Jackson.

Az egész sztori teljesen szürreális, és abból fakad, hogy aznap lépett fel Dallasban a Rolling Stones, amikor JFK-nek fel kellett volna támadnia, szintén Dallasban, ott, ahol megölték. Na de nem támadt, aminek lehetett volna kézenfekvő magyarázata az, hogy hát miért is támadt volna, de többen inkább máshol találták meg a választ. Talán annyi történt, hogy sokan a JFK fel nem támadása miatt érzett keserűségüket a Rolling Stones koncertjébe fojtották, mindenesetre az Occupy Dealey Plaza nevű Telegram csatornán koncertfotók mellett elkezdett terjedni az a felfedezés is, hogy

KEITH RICHARDS TULAJDONKÉPPEN JFK FIA, CSAK ÁLRUHÁBAN. 

Hogy mi erre a magyarázat? Hát a Sympathy for the Devil szövege, ami szerint

“I shouted out, who killed the Kennedys?
When after all, it was you and me”

Azt persze nem lehet tudni, hogy az eredeti felvetés trollkodásnak indult-e, mindenesetre az derült ki, hogy többen nem is tartják ezt akkora hülyeségnek, mint amekkorának elsőre hangzik. Nemcsak amiatt, mert a Rolling Stones nem reagált rá, aminek oka szerintük nem az, hogy az egész túl nagy hülyeség, hanem hogy kvázi igaz, hanem amiatt is, mert összevág más elméletekkel is.

Például azzal, hogy Mick Jagger (akiről egyébként az a hír is járja a csoportban, hogy tulajdonképpen Michael Jackson) és Keith Richards is része a világméretű pedofil-kannibál csoportnak. Ők ketten az adrenokróm miatt tagjai a társaságnak, merthogy azt gyerekek és csecsemők félelmét kihasználva az adrenalinmirigyekből nyerik ki, hogy fiatalok és egészségesek maradjanak az életmódjuk ellenére.

Egyébként az adrenokróm Hunter S. Thompson regényében jelent meg a popkultúrában drogként, de biológiailag semmiféle tudományos magyarázat nincs arra, hogy ez így lenne. A hívők szerint Jagger a koncerten nagyon is egészségesnek tűnt, és ez nem biztos, hogy annak köszönhető, hogy kicsit visszavett, nem zárható ki az adrenokróm használata sem.

Az eredeti írást itt találja.

Elhunyt a Fonográf dobosa

Koronavírus: Majdnem 1300 új fertőzött csak Hajdú-Bihar megyében hétvégén

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek