MegMinden
2021-10-28

Friderikusz

(ripost.hu)

Eddig nagyon úgy fest, hogy egy nem létező személy a tévés sajtósa.

Media1 utánanézett, létezik-e egyáltalán az a Csenterics Ágnes, aki Friderikusz e-mail-címét használva, a Friderikusz Produkció nevében nyilatkozott csalódottan a Blikknek arról, milyen súlyos, több tíz milliós veszteséget okozott a tévés műsorvezetőként ismertté vált podcasternek az, hogy a nézők zöme fizetés nélkül nézi a Friderikusz Podcast adásait, mintha csak „kiflitolvajok” lennének.

Friderikusz állítólagos sajtósa azt is mondta, hogy csak a nézők 0,3 százaléka hajlandó fizetni, míg a többieket (azaz a nézők 99,7 százalékát) kiflitolvajokhoz hasonlította, akik nem hajlandók fizetni a tartalomért, miközben annak előállítása pénzbe kerül.

Az állítólagos sajtóst először a Facebookon keresték, ám ott ilyen néven egyetlen személyt sem találtak. Próbálkoztak a Linkedin nevű szakmai közösségi portálon is, de ott csak egyetlen Csenterics Ágnes profilt találtak: annak az ismert tévés rendezőnek a profilját, aki a Wikipedia oldala szerint 77 évesen tavaly elhunyt. A Google keresőben is megpróbálták fellelni Csenterics Ágnest, de csak a tévés rendezőre vonatkozó tartalmakat találták meg, melyekben mindenütt szerepelt, hogy tavaly elhunyt, ezenkívül a Blikk cikkében és annak átvételeiben találták meg a nevét.

Nem adták fel. Kérdezősködtek az RTL Magyarország munkatársainál is, ismerik-e Csenterics Ágnest, Friderikusz Sándor sajtósát, de ott senki sem ismerte őt. Felhívták Máté Krisztinát, Friderikusz Sándor az RTL Klubon látható Életünk története című műsorának producerét is, de azt mondta, nem tud róla, hogy a Friderikusz Produkciónak lenne saját sajtósa, ők pedig csak a tévéműsor gyártásával foglalkoznak, annak kommunikációját pedig az RTL intézi. Amikor megemlítették Csenterics Ágnes nevét, úgy emlékezett, hogy ilyen néven egy tévés rendező dolgozott a szakmában, de sajtós munkatárs neki sem derengett.

Nos , eddig nagyon úgy fest, hogy a hölgy már elhunyt, de a neve Friderikusz Sándor által „él” tovább....

Az eredeti írást itt találja.

4039 az új fertőzött, elhunyt 45 beteg

Gulyás: a munkaadók előírhatják a koronavírus elleni védőoltást

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek