MegMinden
2021-10-27

Hesteg strongertogether

(wmn.hu)

Az ötödik évadban megint összeköltözött néhány hétre nyolc celebpár 

Nyerő páros egy olyan celeb-reality, amiben híres és kevésbé híres párok beköltöznek egy nagy kertes háznak berendezett stúdióba, ahol néhány héten keresztül azon vetélkednek egymással, hogy ki az, aki ügyesebben taktikázik, jobban gazdálkodik a pénzzel, jobban teljesít a sokszor nem könnyű feladatokban, és mindeközben mennyire képes ember maradni. Igazából ez is egy alaposan megszervezett, felülről vezérelt tévéműsor, amivel már rég tele a padlás, amúgy is, ki kíváncsi még azokra a realitykre, ahol a csatorna a saját arcait pörgeti…?

A „Nyerő páros”-t azonban az különbözteti meg a többitől, hogy itt tényleg nem lehet kamuzni (legalábbis nem annyit és nem annyira), még akkor sem, ha szenya módon vágják össze a műsort, mert előbb-utóbb úgyis lehull az álarc. 

Az ötödik évadban megint összeköltözött néhány hétre nyolc celebpár – már amennyire celebnek lehet őket nevezni. Sorolom őket: Pataki Zita műsorvezető-időjárás-jelentő és férje, Attila, Somfai Péter párbajtőrvívó és felesége, Kriszti, Nádai Anikó reality-karakter, műsorvezető és párja, a szintén celeb Hajmásy Péter, Molnár Gusztáv színész és felesége, Vivi, L.L. Junior és neje, Kinga, Kárpáti Rebeka influenszer és párja, Frohner Ferenc, Kamarás Norbert reality-sztár és barátnője, Odett, illetve Kulcsár Edina szépségkirálynő-üzletasszony-influenszer és hites ura, Csuti, alias Szabó András, aki – mivel kikérte magának – saját jogán is híres. (Azt, mondjuk, sosem gondoltam volna, hogy ez utóbbiak miatt lesz igazán izgalmas a show - legalábbis az első héten -, de tényleg így esett.)

Az eredeti írást itt találja.

Tovább nőnek az üzemanyagárak péntektől

Egyetlen nap alatt majdnem 200 új koronavírus-fertőzött Hajdú-Bihar megyében

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek