MegMinden
2021-10-20

Kocsis Tibor

(index.hu)

Kocsis Tibor bevallotta, hogy évek óta boldog párkapcsolatban él egy férfival.

Kocsis Tibor bevallotta, hogy évek óta boldog párkapcsolatban él egy férfival. Az énekes D. Tóth Kriszta műsorában azt mondta, hogy korábban sem rejtegette szerelmét, Lászlót a nyilvánosság elől, sőt, eddig is a párjaként mutatta be.

Szeretnék jó példával előállni. Szeretném a saját példámat elmondani, megmutatni, ezért vagyok most itt többek között. Nem magamat mutogatni, nem provokálni, nem propaganda az egész, hanem én, Kocsis Tibor, akit ismer egy ország, vagy az országból valahányan, egyébként meleg vagyok

– fejtette ki.

A műsorvezető azzal harangozta be a 2011-es X-Faktor győztesével készített interjúját, hogy a politika eszköztárában egyre többször tűnik fel az a kisebbség, amelynek életét Tibó belülről ismeri, harcaikat saját bőrén, saját lelkében tapasztalja egészen kiskorától fogva.

Megváltozott a magyarországi közbeszéd is; harcosabb lett a retorika, kirekesztőbb az attitűd és manipulatívabb a szándék

– jelentette ki D. Tóth Kriszta, akit egy közös ismerősükön keresztül keresett meg az énekes azzal, hogy 10 év után először egészen nyíltan és teljesen önazonosan valljon homoszexualitásáról. 

Az eredeti írást itt találja.

Tankcsapda

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek