MegMinden
2021-10-16

Future of Debrecen

(Facebook)

Újabb cég állt a mozgalmunk mellé

2021. október 14-én nyitották meg Magyarország első zöld KFC-éttermét Debrecenben. Az étterem épületében olyan fenntartható megoldások alkalmaznak, mint a napenergia-betáplálás, az automatikus légcsere, a sütéskor keletkezett hő visszanyerése és fűtéshez való alkalmazása, a hűtőgép hulladékhőjének újrafelhasználása, az esővíz hasznosítása növények locsolására.

A több éves előkészítő munka után, magyar szakemberek közreműködésével és hazai ötletekkel továbbfejlesztett zöld technológiai innovációk felhasználásával felépített étterem tartalmazza mindazokat a környezettudatos megoldásokat, amelyek jelenleg elérhetők, megvalósíthatók a vendéglátásban.

„Nem titkolt célunk, hogy a debreceni tapasztalatok alapján a legjobb hatásfokkal működő fejlesztéseket, lépésről lépésre a többi éttermünkben is bevezetjük, illetve azokkal az újaknál már a tervezés során számolunk. Noha az innovációk szinte észrevétlenek a vendégeink számára, a pillanatnyi energiamegtakarítást ők is figyelemmel kísérhetik egy kihelyezett monitoron” – hangsúlyozta az október 14-ei megnyitón a hazai KFC éttermeket üzemeltető AmRest Magyarország marketingvezetője, Juhász Nándor.

Az eredeti írást itt találja.

Erdogan sikeres együttműködésben bízik a következő német kormánnyal is

Nincs ötös

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek