MegMinden
2021-10-05

Emily Ratajkowski

(origo.hu)

Emily szexuális zaklatással vádol egy ismert zenészt

Emily Ratajkowski arról is írt új önéletrajzi könyvében, hogy Robin Thicke szexuálisan zaklatta egy klipforgatáson.

Hamarosan megjelenik Emily Ratajkowski önéletrajzi könyve, a My Body, amelyből a Sunday Times közölt egy részletet – abból pedig egy újabb szexuális zaklatási ügyre derült fény.

A modell azt állítja, hogy Robin Thicke kéretlenül megfogdosta őt 2013-as slágere, a Blurred Lines klipforgatásán. A dalhoz készült kisfilmnek van egy cenzúrázatlan verziója is, amelyben Ratajkowski félmeztelenül is látható, az elmondása szerint az énekes ilyen helyzetben lepte meg hátulról.

"Hirtelen, a semmiből egy idegen hűvös, ismeretlen kezét éreztem a csupasz melleimen. Ösztönösen arrébb ugrottam, majd hátranéztem, és Robin Thicke állt ott" – írta a könyvben Ratajkowski, hozzátéve, hogy ez valószínűleg a női rendező, Diane Martel határozott fellépése miatt nem történt meg többször.

Martel a Sunday Timesnak is megerősítette, hogy abban a pillanatban leállította a forgatást, és nem is folytatta volna, ha Ratajkowskit komolyabban megrázza a dolog: a modell azonban profi volt, végül az ő kérésére folytatták a felvételt.

Az eredeti írást itt találja.

Koronavírus: 17 új fertőzött Hajdú-Bihar megyében

Kamion és személyautó ütközött a 42-es főúton Földesnél

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek