MegMinden
2021-09-25

Twitter

(forbes.hu)

Lájkok mellett már jattot is lehet gyűjteni Twitteren

Elérhetővé tette a Twitter a borravaló-funkcióját az Apple-felhasználók számára, később az Androidról is lehet használni az alkalmazást, írja a The Hollywood Reporter. Bitcoint is küldhetünk a követettjeinknek.

Az év elején tesztelte a Twitter borravalóadó funkcióját, ami a felhasználókat alkalmazáson belül köti össze a Bandcamp, Cash App, Chipper, Patreon, Razorpay, Wealthsimple, a Venmo vagy a Gofundme rendszerével. 

Lájk mellé a jatt is járhat – könnyű, beépített funkcióval lehet pénzt küldeni a Twitter platformján. Fotó: Twitter

Nagy, de nem meglepő lépés a kriptovalutába vetett bizalom: a Twitter CEO-ja, Jack Dorsey elkötelezett híve a bitcoinnak.

A szintén Dorsey által alapított és vezetett Square nagybefektető már tavaly is horrorösszeggel, 50 millió dollárral szállt be, amikor a bitcoin még 10 ezer dollár környékén mozgott. Utána idén február végén még egy 170 millió dolláros befektetéssel fejelték meg – ezzel már nem jártak olyan jól, az akkori 48 ezer dollár körüli árfolyam mostanra 40 ezer dollár környékére csökkent.

A „Tips” jattküldő funkció először az Apple operációs rendszerét, az iOS-t használóknak lesz elérhető, a következő hetekben az Androidosok is kereshetik

majd az egyszerűbb pénzküldést. Hogy a webes felületre érkezik-e a funkció, még kérdéses.

Az eredeti írást itt találja.

Alternatív közlekedés

Forró nyár

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek