MegMinden
2021-09-12

Tarján Zsófi

(Facebook)

Hernádi Judit és Tarján Zsófia hosszú és göröngyös utat járt be együtt.

Ezen dolgozunk már jó ideje!  Hatalmas megtiszteltetés ért minket anyuval, október 20-án megjelenik a közös könyvünk az Open Books gondozásában.

Anya és lánya, Hernádi Judit és Tarján Zsófia hosszú és göröngyös utat járt be együtt. Kapcsolatukat számos akadály nehezítette, ezeket hol együtt, hol külön küzdötték le. Hernádi Judit, az országszerte ismert színésznő lányának lenni eleve próbák sora elé állít egy gyereket – főleg, ha olyasvalakiről van szó, mint Zsófi, aki már kiskorától szintén művészi ambíciókat dédelgetett, és a Honeybeast frontembereként mára valóra is váltotta az álmait.

Hogyan néznek szembe együtt a múltjukkal? Miként dolgozzák fel közösen kapcsolatuk nehézségeit? Hogyan küzdenek meg a generációkon átívelő traumáikkal? Most végigkövethetjük ezt az utat, és feltárul előttünk életük jó néhány fontos állomása – eközben pedig tanulhatunk is valamit arról, hogyan lehet együtt túljutni a kihívásokon, közösen felülírni a régi rossz mintákat, egymást támogatva menni tovább, azzal az emberrel, aki a legjobban ismer minket a világon.

Az eredeti írást itt találja.

Történelmi családok

Mégis vannak áldozatai az Irkutszk térségében történt repülőgépbalesetnek

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek