MegMinden
2021-08-15

Richard Gere

(filantropikum.com)

„Ő a leggyönyörűbb nő a világon”

A 71 éves Richard Gere amellett, hogy sikeres színésznek mondhatja magát, mozgalmas magánéletet is élt: háromszor nősült meg, és három gyereke született.

Úgy tűnik a színész harmadik felesége, Alejandra Silva, oldalán találta meg végre a boldogságot, akivel 2018-ban mondták ki a boldogító igent, és azóta két fiuk is született. De ki is Alejandra Silva, és hogy alakult kettejük szerelmének története?

Richard Gere fiatalkora

Richard Gere 1949. augusztus 31-én született Philadelphiában, Pennsylvaniában, és egy farmon nőtt fel New York államban. Azt mondja, a gyerekkora „teljesen normális és nagyon amerikai volt”, és ekkoriban még inkább a sportok és a zene érdekelték, a színészet csak később vált az élete részévé.

Gyerekkorában Gere tehetséges tornász volt, és a középiskolában négy hangszeren is játszott, sőt, még néhány amatőr musicalt is írt. Az egyetemen filozófiát tanult, miután tornász ösztöndíjat kapott, de egy év után otthagyta az egyetemet.

Ekkor szeretett bele a színészetbe. Eleinte csak színpadon játszott, de aztán felfedezte a mozi világát is, és ezután már ez jelentett számára mindent a szakmájában. 1977-ben Gere megkapta az áttörésnek számító szerepet a Looking for Mr. Goodbar című thrillerben, Diane Keaton oldalán, és ezután egyre nagyobb sikereket aratott igazi hollywoodi szívtipróként.

Különösen romantikus vígjátékairól vált ismertté, ezek közül talán a leghíresebb a Micsoda nő! (Pretty Woman), amiben Julia Roberts oldalán szerepelt. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy Gere eredetileg nem volt biztos abban, hogy elfogadja a szerepet, és Julia Roberts beszélte rá, hogy mondjon igent.

Az eredeti írást itt találja.

Elhunyt a Bayern és a német nemzet bombázója, Gerd Müller

Szabadságszobor

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek