MegMinden
2021-08-03

Méret

(divany.hu)

Számít -e a pénisz mérete.

A pénisz az idők kezdete óta a férfierő, a nemzőképesség és a hatalom szimbóluma, és sokan ma is óriási jelentőséget tulajdonítanak a méretének. Meglep, ha azt olvasod, nem a nők azok? Pedig tényleg nem. Kutatási eredmények (amelyekről lejjebb részletesebben is írunk majd) világosan bizonyítják, hogy a nők jóval kevesebbel is beérik, mint azt a férfiak gondolnák, sőt, nagy többségük szerint a pénisz mérete egyáltalán nem is olyan fontos tényező a párkapcsolatban.

Sejtjük persze, hogy ezzel még nem győzünk meg, főleg, ha – a férfiak jelentős részéhez hasonlóan – te is rendszeresen aggodalmaskodsz a dolgon. Kezdjük akkor azzal, hogy nem vagy egyedül, ha néha elmélázol, vajon elég nagy-e, ha néha bosszankodsz, amiért nem álltál kétszer sorba, amikor osztottak belőle, és ha rendszeresen latolgatod, vajon látják-e rajtad rögtön, hogy a tiéd (szerinted) kisebb az átlagosnál.

Nyugi, férfiak milliói küzdenek hasonló gondolatokkal és nők milliói tudnák őket hosszan nyugtatni: nem eszik olyan forrón a kását. Mielőtt azonban sorra vennénk, milyen kutatási eredmények mondanak ellent a „the bigger the better” mítosznak, nézzünk néhány, a témánkba vágó érdekességet!

Az eredeti írást itt találja.

DiCaprio film

Zöld sasok

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek