MegMinden
2021-07-06

Fejlesztés

(kozossegi-media-mindenkinek.blog.hu)

3 újabb funkcióval bővül a Facebook

A Facebook folyamatosan fejleszt, újít és az egész platformot igyekszik a felhasználók számára még kényelmesebbé és egyszerűbbé tenni. Az utóbbi időben számos változás és új funkció lépett életbe ezen a közösségi oldalon és most sincs ez másképp, hiszen ismét 3 elképesztő újítással rukkolt elő.

Számos újítás hazánkban még nem került bevezetésre, de sok országban már elérhető. A legújabbak közé tartozik a Facebook Messengeren belüli fizetés, a médiafájlokra történő gyors reagálások lehetősége, illetve a legújabb chat témák.

Nézzük kicsit részletesebben, mit kaphatunk az újításoktól.

Facebook Pay a Messengeren

Az olyan fizetésre alkalmas alkalmazásokkal, mint a Venmo és a Cash App való versengés érdekében a Facebook egyes országokban bevezeti a Facebook Pay-t. Ez az új fizetési rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pénzt küldjenek és fogadjanak a Facebookon, a Messengeren, az Instagramon és a WhatsAppon keresztül. Emellett egyszerűsíti a Facebook és Instagram-üzletekbe, valamint az alkalmazáson belüli adománygyűjtéseknek történő fizetéseket is.

Június közepétől az Egyesült Államokban a felhasználók a Messengeren belül beállíthatják a Facebook Pay-t. Ezt követően a felhasználók linkek és QR-kódok megosztásával küldhetnek vagy kérhetnek pénzt.

Az eredeti írást itt találja.

Novák Katalin: újabb intézkedések a közösségi élet és sportélet újraindításáért

Bochkor Gábor

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek