MegMinden
2021-07-06

Bochkor Gábor

(index.hu)

Lajossal és Vogcival összeülni különleges pillanat

Nosztalgiaműsornak szánják Bochkor Gáborék a Retro Rádió pénteki adását, amelyben Boros Lajos és Voga János lesznek a házigazda társai. A rádiós azt mondja, semmi tervszerűség nincs mögötte, egyszerűen eljátszottak a gondolattal, hogy egyszer újra összeüljenek, amit Lovász László szabadsága miatt most meg is tudnak valósítani.

Ahogy korábban az Index is megírta, kilenc év után ismét együtt vezet műsort Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga János. A legendás trió annak idején a Bumeráng című műsorral tett szert országos ismertségre, ami éveken keresztül nagy sikerrel futott a Sláger Rádió reggeli sávjában. 2010-ben a Bumeráng a Neo FM-re került, ahol a műsorvezetők két éven át szórakoztatták a közönséget, ezt követően néhány adás erejéig a Music FM-en tértek vissza az éterbe, majd 2012 őszén a csapat végleg elköszönt, és a rádiósok külön utakon folytatták a karrierjüket. 

Bochkor Gábor rádiós pályafutása két év kihagyás után folytatódott: a Music FM Önindító című műsorában tért vissza a mikrofon mögé. A Retro Rádióhoz 2020 augusztusában szerződött, azóta a Bochkor című reggeli műsor házigazdájaként szórakoztatja a hallgatóságot Lovász Lászlóval. Hogy a Bumeráng csapata ismét összeáll, arról hétfőn reggel tájékoztatták a hallgatóságot, péntekre időzítve a múltidéző projektet. 

Lovász Laci szabadsága miatt egész héten vendég-műsorvezetők ülnek be a műsorba. Ebből jött az ötlet, ha benne van Lajos és Vogci is, üljünk össze egy reggel, hiszen ez nekünk is egy különleges pillanat lenne

– magyarázta az Index megkeresésére Bochkor Gábor, akinek a Bumeráng leállásával sem szakadt meg egykori kollégáival a kapcsolata.

Az eredeti írást itt találja.

Fejlesztés

Szerencsekerék

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek