MegMinden
2021-06-19

Szuper ingatlan

(gazdagiszkan.blog.hu)

Kevin Hart megvette a szomszédot

A komikus is csatlakozott azon hollywoodi hírességek egyre nagyobb táborához, aki azt vallja, az a legjobb, ha az ember saját maga szomszédja, így aztán megvette a calabasasi háza melletti ingatlant is.

A maga csekély 200 millió dolláros vagyonával Kevin Hart egyike a leggazdagabb komikusoknak, úgyhogy meg sem kottyant neki az a 7 millió dollár, amit most kiadott az eddigi szomszéd házáért.

Kevin Hart calabasasi otthonát kifejezetten az ő elképzelései alapján építették és fejezték be 2018-ban, a 900 négyzetméteres, mediterrán stílusú ház egy hatalmas, 10 hektáros parkban fekszik, más kérdés, hogy ennek nagy része hegyoldal, ahová építeni nem lehet.

A főépület mellett két vendégház, egy játszótért, hatalmas medence és röplabdapálya is van a birtokon.

Ami a most megvásárolt, 2004-ben épült ingatlant illeti, az valamivel kisebb, 6,6 hektár, rajta egy szintén 900 négyzetméteres házzal, a kihagyhatatlan medencével, teniszpályával és gyönyörű kerttel.

Az eddigi tulajdonos az a Shakim Compere, aki leginkább talán Queen Latifah üzleti partnereként ismert, közösen több mint két tucat filmet és tévéműsort gyártottak már, egyebek mellett a Netflixnek.

Shakim Compere és felesége 2015-ben 6,7 millió dollárt fizetett az ingatlanért, szóval olyan sok pénzt nem kerestek rajta, főleg, ha figyelembe vesszük a nem alacsony fenntartási költségeket is.

Az eredeti írást itt találja.

Döntetlen a világbajnokkal!

Hetvenkedő számok

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek