MegMinden
2021-06-18

Rossi

(nso)

Meglepett, hogy Deschamps tudja, ki vagyok

A franciák elleni szombati Eb-meccsre készülő magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi péntek délután megtartotta a mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját, amelyen a francia születésű Loic Nego is részt vett.

Marco Rossi először is arra reagált a Nemzeti Sport kérdésére, miként fogadta, hogy Didier Deschamps a sajtótájékoztatóján külön kiemelte, Rossi személyében remek edzője van a magyar válogatottnak.

Meglepett, hogy Deschamps egyáltalán tudja, hogy ki vagyok. Nagyon megtisztelők a szavai, hiszen olyan edzőről beszélünk, aki világbajnokságot nyert, sok nagy győzelem van mögötte és előtte is. Ez nagy motiváció számunkra, mivel a világbajnokról, a torna egyértelmű favoritjáról beszélünk, egy olyan játékossal a soraiban, aki szinte földönkívüli képességekkel rendelkezik (utalt Rossi Mbappéra – a szerk.). Számunkra a fejlődés a legfontosabb, ez azóta így van, hogy ezt a munkát elvállaltam. Szinte lehetetlen feladat előtt állunk, de úgy állunk hozzá, hogy harcolni fogunk.”

Az eredeti írást itt találja.

A VULPES

Forgalomkorlátozás várható a Mester utca és Csemete utca kereszteződésében

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek