MegMinden
2021-06-10

Dzsudzsák Balázs

(nso.hu)

Rebrov nem bánná ha Dzsudzsák is követné az al-Ainhoz

Továbbra is kérdéses, hogyan alakul Dzsudzsák Balázs jövője, akinek lejárt a szerződése Debrecenben. Mint korábban jeleztük, a Budapest Honvéd szívesen szerződtetné, de arra is van esély, hogy visszatér az Arab Emírségekbe, korábbi klubjához, az immár Szerhij Rebrov vezette al-Ainhoz. 

Nem sokáig maradt munka nélkül a Ferencvárostól távozott  Szerhij Rebrov, mint ismeretes, az Arab Emírségekben szereplő al-Ain FC edzője lett. A megállapodás információnk szerint egy idényre szól, az edző fizetését azonban nem hozták nyilvánosságra, a médiában korábban évi négymillió eurós bérezésről lehetett olvasni.

Rebrov hamarosan Dzsudzsák Balázs vezetőedzője is lehet, ugyanis nincs kizárva, hogy  a csapatban 2020-ban szereplő magyar középpályás visszatér  az Emírségekbe. A vezetőedzőtől annyit megtudtunk, nem bánná, ha a 108-szoros magyar középpályás is a csapat keretét erősítené.

Dzsudzsák iránt a Budapest Honvéd is érdeklődik, de még az sem zárható ki, hogy hosszabbít a DVSC-vel és marad Debrecenben.

Az eredeti írást itt találja.

Kigyulladt egy garázs Hajdúnánáson

Másodedzőjével is hosszabbított a DEAC jégkorongcsapata

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek